Fri frakt over 799,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Skopleie og tilbehør

I denne kategorien finner du massevis av produkter for å pleie skoene dine, i tillegg til små produkter som kan være med på å justere hvordan din følelse av skoen er på foten. Dette er en enkel og bærekraftig måte som er med på å forlenge skoens levetid. Gode såler er også enkle og rimelige grep hvor du kan bytte ut ødelagte komponenter ved skoen din, fremfor å kjøpe helt nye sko.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

2GO Korkhæl Dame 10mm

Bygger opp foten når skoen gnisser mot ankel og hæl. Underside av kork med mykt lateksskum. Overside av viskose. Selvklebende.
kr 30,00

2GO Korkhæl Dame 5mm

Bygger opp foten når skoen gnisser mot ankel og hæl. Underside av kork med mykt lateksskum. Overside av viskose. Selvklebende.
kr 30,00

2GO Lammeullsåle

Den ideelle såle for kaldt vintervær og ruskevær. Laget av lammeull med underside av ullfilt som holder føttene tørre og varme.
kr 70,00

2GO Feltsåle

Varm filtsåle laget av ekte ull. Passer alle typer sko og kan brukes hele året. Rillet underside gør at sålen ligger fast. Kan vaskes med såpe i lunkent vann.
kr 40,00

2GO Mountain Dubbin Impregnering

Impregnering. Gjør glatt, grovt og oljet/vokset skinn mykt og vannavstøtende.
kr 75,00

2GO Lærbalsam

Pleier og nærer skinnet. Virker vannavvisende.
kr 100,00

Gold Quality Læderfetdt

Brukes til skinn, sko, vesker, jakker, møbler og seletøy m.m.
kr 135,00

2GO Børste for semsket og nubuck skinn

Børste til rengjøring av semsket skinn og nubuck med messing. Gummi på den ene siden, messing og nylon på den andre siden. (Børsten kan variere utseende litt fra bilde)
kr 40,00

Filter by:

Clear All
banner