Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Sneakers

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

ecco

Lett, fleksibel og multifunksjonell, ECCO TERRACRUISE LT er perfekt for fartsfylte utendørseventyr og sikrer god gåkomfort hver dag. Lett åpen mesh og syntetisk overdel med reflekterende elementer for hverdags smidighet Overdel med hurtigsnøresystem for overlegen komfort og enkel passform Lett såle gir langvarig demping og enestående hverdagskomfort ved bruk av innovativ ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort-teknologi En lav-til-bakken sålekonstruksjon gir en naturlig posisjon for foten og utmerket underlagstilpasning Multifunksjonell yttersåleprofil gir stor fleksibilitet for hverdagskomfort
kr 1 300,00

rieker

Rieker Revolution sneakers i hvite for kvinner. Disse stilige joggeskoene har en svært effektiv støtdempende såle og er ekstremt fleksible. Disse joggeskoene er dekorert med en elegant gullglitterstripe på utsiden og en fin liten gullsmed. De er lette, har uttagbar såle og snøring slik at du kan justere dem selv for optimal passform.
kr 999,00

Carina 2.0,PUMA

Puma Carina 2.0 er en lav sneakers i klassisk tennis-stil med overdel i lekkert skinn og tekstilfôr. Snøring gjør at den kan tilpasses godt til foten. Pløsen og hælkanten har ekstra myk polstring. Både mellom- og yttersålen er i fleksibel gummi og den uttagbare SOFTFOAM+-innersålen gir optimal demping og komfort.
kr 799,00

ecco exostride

Denne lette utendørs-klare joggeskoen bringer det raske utseendet fra stien til gaten, inspirert av den prisbelønte ECCO EXOSTRIKE. Slitesterkt grep kombinert med økt støtdemping for innovativ hverdagskomfort. GORE-TEX-teknologi sikrer en pustende, vanntett sko ECCO SHOCK THRU-teknologi i mellomsålen for økt støtdemping Bygget på en anatomisk lest som følger fotens naturlige form, for økt støtte og stabilitet Yttersåle i gummi for slitestyrke og grep i alle terreng
kr 1 799,00

rieker

Dette er en veldig behagelig sneaker. Den har memosoft innersåle og funksjonell glidelås samt lisser. Den er utstyrt med Riekers spesielle antistress-kvaliteter som lettere mer fleksibel, romsligere og støtdempende.
kr 999,00

caprice

kr 1 299,00

tamaris

kr 1 499,00

NIKE

Laget av minst 20 % resirkulert materiale, gamle materialer finner nye begynnelser. Nå kan du finne din. Sett tempoet i starten av løpereisen med den myke følelsen av Nike Revolution 6. Vi vet at komfort er nøkkelen til en vellykket løpetur, så vi sørget for at trinnene dine er dempet og fleksible for en myk tur. Det er en utvikling av en favoritt, med et pustende design. En mellomsåle i skum gir en mykere tur enn Revolution 5. Yttersålen har en datagenerert design som skaper en naturlig stempeleffekt mens du løper, og gir mer demping og fleksibilitet. De kombineres for holdbar trekkraft.
kr 850,00

Filter by:

Clear All
banner