Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Sport og Friluft

Se som Grid Liste
Sorter etter

Merrell Moab Speed GORE-TEX

I over et tiår har Merrell® Moab vært valget for turgåere, noe som gjør den til den bestselgende turgåeren i verden. Kjent for sin ut-av-boksen komfort, holdbarhet og allsidighet, har forgjengerne gjort det mulig for 20 millioner mennesker å ta steget lenger utendørs.
kr 1 850,00

CRISPI ATTIVA LOW GTX

Crispi Attiva er en nyutviklet multi purpose sko for hiking, stiturer og dagligdags bruk. Skoen kommer med Gore-Tex, Vibram såle og Elastoflex.(EFX)
kr 2 999,00

Skechers Max Cushioning Arch Fit

Skechers Max Cushioning Arch Fit er en ekstra støtdempende sko, med ekstra støtte under fotbuen. Her er det ekstra fokus på komfort, støtte og stabilitet. Denne skoen egner seg perfekt som joggesko eller for lengre gåturer. Overdelen er laget av mesh, noe som gir foten mulighet til å puste.
kr 1 499,00

Skechers Max Cushioning Elite

Ta trenigsøkten til neste nivå med Skechers Max Cushioning Elite - Limitless Intensity. Joggeskoen har en sporty konstruert overdel i mesh med en ULTRA GO© dempet plattform og Air-Cooled Goga Mat innersåle for en behagelig opplevelse i hvert skritt. Skechers Max Cushioning Elite er også en super sko til å gå hele dagen i enten på fritiden eller på jobb.
kr 1 399,00

ECCO EXOSTRIDE W LOW GTX

Den vanntette, lave ECCO EXOSTRIDE dameskoen er designet for å dempe steget ditt. Laget av pustende tekstil med GORE-TEX-fôr, er denne lette joggeskoen perfeksjonert med en yttersåle i gummi for grep.
kr 1 600,00

zero karlaplan

kr 1 499,00

ZERO HELSFYR

kr 1 599,00

skechers arch fit

kr 1 299,00

Filter by:

Clear All
banner