Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Sport og Friluft

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Viking Ask Mid F GTX

Ask Mid F GTX er fra vår førsteklasses serie med utendørs joggesko for barn og er fullpakket med toppkvalitet og miljøvennlige funksjoner. Sålen er laget av resirkulert gummi, ripstop, mesh-overdel og Flux vanntett membran fra GORE-TEX er alle laget av resirkulerte materialer.
kr 1 199,00

Viking Aery Track Mid F

Aery Track Mid F GTX er en av våre favoritt halvhøye barnesko for aktiv lek. Små føtter holder seg tørre og komfortable hele dagen med den lette EVA-mellomsålen og Flux vanntett membran fra GORE-TEX, som tilbyr utvidet komfort og vanntetting og er laget av resirkulerte materialer av høy kvalitet.
kr 1 199,00

Adidas Fortarun Joggesko

Klar. Ferdig. Løp. Disse adidas-skoene for barn har myk Cloudfoam-demping for å holde dem komfortable mens de spurter gjennom parken eller nedover gata. Siden atletiske barn er harde mot skoene sine, kommer de med en slitesterk yttersåle.
kr 599,00

Skechers Dynamic Tread - Misty Magic Waterproof

Skechers Dynamic Tread - Misty Magic Waterproof er en superpraktisk og komfortabel sko i en sporty stil. Denne skoen er vanntett og støtdempende. Skoen er lett å ta på med elastiske bånd og borrelås. Yttersålen er slitesterk og sikrer et fast grep under skoen.
kr 899,00

Skechers Boys Ultra Groove - Waterproof

Skechers Ultra Groove - Waterproof er en vanntett sko som holder føttene tørre, perfekt for utendørs lek og løping. Skoen er lett å ta på med et elastisk strikk og lukkes med borrelås foran.
kr 999,00

Superfit Jupiter

kr 1 099,00

Superfit Jupiter

kr 1 099,00

Filter by:

Clear All
banner