Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Sport og Friluft

Se som Grid Liste
Sorter etter

MERRELL MQM 3 Gore-tex

MQM står for Moving Quickly in the Mountains, den tredje versjonen av Merrels bestselgende multiverktøy med fottøy er stabilt nok til å gå i, smidig nok til å løpe i, og slitesterkt nok for lett klatring. Versjon 3 har en ny, gripende Vibram®-såle og et snøresystem fra snøring til tå for en forbedret låst passform.
kr 1 799,00

MERRELL MOAB SPEED

Den eksklusive Moab Speed GTX 1TRL tar innovasjonene til den klassiske Moab. Bygget på en Rock-plate-fundament med resirkulerte lisser, fôr og fotseng. Skoen er konstruert med Gore-Tex® vanntetting, FloatPro® og en Vibram® EcoDura-såle, en blanding laget av minimum 30 % resirkulert materiale.
kr 1 899,00

Adidas Trainer V

kr 1 099,00

ECCO EXOSTRIDE M LOW GTX

Den vanntette, lave ECCO EXOSTRIDE herreskoen er designet for å dempe steget ditt. Laget av pustende tekstil med GORE-TEX-fôr, er denne lette joggeskoen perfeksjonert med en yttersåle i gummi for grep.
kr 1 700,00

ECCO TERRACRUISE II W GTX

Uansett vær tilbyr den vanntette ECCO TERRACRUISE II damesko den smidigheten du trenger på fartsfylte utforskninger. Det lette designen er designet med tanke på fleksibilitet og allsidighet, og sikrer god gåkomfort.
kr 1 700,00

ECCO TERRACRUISE II M GTX

Forbedret med GORE-TEX, er den vanntette ECCO TERRACRUISE II herresko det ideelle valget for fartsfylte eventyr. Det lette og fleksible designen er bygget for å holde tritt med din aktive livsstil og tilbyr allsidige bruksmuligheter.
kr 1 700,00

Filter by:

Clear All
banner