Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Sport og Friluft

Se som Grid Liste
Sorter etter

Merrell Moab Speed Gore-tex

Den eksklusive Moab Speed GTX 1TRL tar innovasjonene til den klassiske Moab. Bygget på en Rock-plate-fundament med resirkulerte lisser, fôr og fotseng. Skoen er konstruert med Gore-Tex® vanntetting, FloatPro® og en Vibram® EcoDura-såle, en blanding laget av minimum 30 % resirkulert materiale.
kr 1 850,00

Merrell MQM 3 Gore-tex

MQM står for Moving Quickly in the Mountains, den tredje versjonen av Merrels bestselgende multiverktøy med fottøy er stabilt nok til å gå i, smidig nok til å løpe i, og slitesterkt nok for lett klatring. Versjon 3 har en ny, gripende Vibram®-såle og et snøresystem fra snøring til tå for en forbedret låst passform.
kr 1 800,00

Adidas RESPONSE SUPER 2.0

Løpesko for hverdagskomfort. Beveg deg gjennom dagen og føl deg komfortabel og klar for alt med disse adidas-løpeskoene.
kr 1 099,00

CRISPI ATTIVA LOW GTX

Crispi Attiva er en nyutviklet multi purpose sko for hiking, stiturer og dagligdags bruk. Skoen kommer med Gore-Tex, Vibram såle og Elastoflex.(EFX)
kr 2 999,00

Skechers GOwalk Outdoor - Andes

Skechers GOwalk Outdoor - Andes er en vannavstøtende slip-on sko som passer perfekt til gåturer. Denne skoen er lett å ta på og har en fin, myk og pustende Memory Foam innersåle, som avlaster ømme føtter. På yttersålen av skoen er det ekstra støtdempere, som øker fjæringen og reduserer støt i knær, hofter og rygg. Yttersålen er en Goodyear yttersåle med ekstra slitestyrke, og sikrer godt grep under skoen.
kr 1 399,00

Skechers GOwalk Outdoor - Massif Waterproof

Skechers GOwalk Outdoor - Massif Waterproof er en vanntett og slitesterk sko, perfekt for deg som liker lange turer i naturen.
kr 1 599,00

ECCO EXOSTRIDE M LOW GTX

Den vanntette, lave ECCO EXOSTRIDE herreskoen er designet for å dempe steget ditt. Laget av pustende tekstil med GORE-TEX-fôr, er denne lette joggeskoen perfeksjonert med en yttersåle i gummi for grep.
kr 1 600,00

ECCO TERRACRUISE II W GTX

Uansett vær tilbyr den vanntette ECCO TERRACRUISE II damesko den smidigheten du trenger på fartsfylte utforskninger. Det lette designen er designet med tanke på fleksibilitet og allsidighet, og sikrer god gåkomfort.
kr 1 600,00

ECCO TERRACRUISE II M GTX

Forbedret med GORE-TEX, er den vanntette ECCO TERRACRUISE II herresko det ideelle valget for fartsfylte eventyr. Det lette og fleksible designen er bygget for å holde tritt med din aktive livsstil og tilbyr allsidige bruksmuligheter.
kr 1 600,00

Filter by:

Clear All
banner