Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Støvler

Se som Grid Liste
Sorter etter

Tretorn Eva støvel

Mosegrønn støvel fra Tretorn som har stil samtidig som at den holder foten din helt tørr. Den lave støvelen Eva er gummistøvelen for hverdagen. Den har en klassisk silhuett med minimalistiske detaljer som lar deg uttrykke din egen stil. Den utvendige delen er laget av naturgummi, mens fôringen er av pustende mesh-materiale. Elastiske paneler og en rillet slitesåle av gummi gjør dette til en komfortabel regnværskriger.
kr 749,00

Hunter støvel

Nå er det bare å glede seg til regnværsdager. Med disse støvlene fra Hunter holder du deg garantert tørr på beina.
kr 1 499,00

Viking Noble m/för

Artikkelnr: 1-36700 2 Viking Noble er en slank, stilren og lett gummistøvel med en hanskelignende passform, som holder føttene dine tørre. Støvelen har et lavt design, og er laget av LWR, en lett gummiblanding som gir økt fleksibilitet. Yttersålen er mønstret for bedre grep på våte underlag og etterlater ikke merker på gulv.
kr 629,30 kr 899,00

Viking Gyda

Gode skoletter fra Viking i gummi.
kr 700,00

Tretorn Eva låg

Gule og kule støvler fra Tretorn som har stil samtidig som at den holder foten din helt tørr. Den lave støvelen Eva er gummistøvelen for hverdagen. Den har en klassisk silhuett med minimalistiske detaljer som lar deg uttrykke din egen stil. Den utvendige delen er laget av naturgummi, mens fôringen er av pustende mesh-materiale. Elastiske paneler og en rillet slitesåle av gummi gjør dette til en komfortabel regnværskriger.
kr 699,00

Viking Noble

Viking Noble er en slank, stilren og lett gummistøvel med en hanskelignende passform, som holder føttene dine tørre når du er ute på eventyr i byen. Støvelen har et lavt design, og er laget av LWR, en lett gummiblanding som gir økt fleksibilitet, og gjør stegene dine lettere. For maksimal komfort er støvelen fôret med hurtigtørkende polyester på innsiden og har en innersåle som kan tas ut. Yttersålen er mønstret for bedre grep på våte underlag og etterlater ikke merker på gulv.
kr 799,00