Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Store Sko

Gå direkte til din størrelse

 

42    43    44    45

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Rieker høy støvlett

Vinterstøvlett fra Rieker med høyt skaft som er perfekt til vinteren. Støvletten er i sort imitert skinn, har glidelås på innsiden, varmt fôr og RiekerTex, som gjør den svært vannavstøtende. Støvletten har en myk innersåle og fleksibel yttersåle i TR-gummi, syntetisk gummi blanding.
kr 1 199,00

Rieker vintersko

Vinterstøvlett i flott konjakkfarget imitert skinn. Støvletten har varmt fôr som går helt i ut i tåspissen, og RiekerTex som gjør den vannavstøtende. Den har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til å sitte perfekt på foten. Støvletten har en myk innersåle og fleksibel yttersåle i TR-gummi med grovt spor.
kr 999,00

Rieker høstsko

Stilig og funksjonell høstsko fra Rieker
kr 799,00

Rieker høstsko

Stilig og funksjonell høstsko fra Rieker
kr 799,00

rieker

Klassisk og komfortabel damestøvlett i det mykeste skinn. To funksjonelle glidelåser gjør den lett å få på. Innvendig varmt fôr, som går helt ut i tåpartiet, og en myk og behagelig tekstil-dekksåle. I tillegg har støvletten en vannavvisende tex-membran. Sist men ikke minst har den en fleksibel og sklihemmende gummisåle.
kr 1 199,00

Rieker mokkasin

Klassisk loafer fra i sort skinn med microstretch og dekorative dusker. Skoen er lett å ta på, har en lav kilehæl på 37 mm og fleksibel Riricon-yttersåle.
kr 799,00

Remonte skolett

Enkel og klassisk lav boot i skinn
kr 1 099,00

Remonte skolett

Tøff skolett med god bredde og myke, dempende innleggsåler. Dette gir god komfort i tillegg til det kule designet
kr 1 099,00

Filter by:

Clear All
banner