Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Store Sko

Gå direkte til din størrelse

 

42    43    44    45

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Rieker vinterstøvlett

Favoritt sko potensial! Disse grafittsvarte høyskaftstøvlene er en komfortabel vinterstøvlett. Glidelåsen på siden sørger for behagelig av og på. Et skikkelig blikkfang er det vatterte skaftet. Takket være den robuste slitebanesålen er hvert trinn en trygg affære. Den avtagbare innersålen er en kul funksjon som gir praktisk komfort. Det myke, varme fôret gir langvarig beskyttelse mot kulde, og det vannavvisende yttermaterialet er effektivt mot fuktighet og vind.
kr 1 099,00

Rieker

Deilig varm støvlett fra Rieker i sort imitert skinn med varmt fôr. Den har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til å sitte perfekt på foten.
kr 999,00

Rieker

kr 999,00

Rieker

Rieker støvlett for dame i brunt. Denne støvletten kommer i en vakker dyp brun nyanse med deilig myk skinnkvalitet. Støvlettene er utstyrt med både lisser og glidelåser, noe som gjør dem enkle å ta av og på. De er fôret med varmt materiale for å holde føttene varme på kjølige dager. Dette er en virkelig vakker og elegant støvlett som har en pålitelig yttersåle med utmerket sklisikkerhet.
kr 1 199,00

Unisa Keller pensko

Lekker og klassisk pensko
kr 1 399,00

Unisa Elma loafer

Den perfekte loaferen til både hverdags og fest!
kr 1 599,00

Unisa Front sneaker

Enkel, men likevel pen sneaker, som fullfører looken!
kr 1 499,00

Filter by:

Clear All
banner