Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Store Sko

Gå direkte til din størrelse

  

47    48    49    50    51

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Rieker

Lett og god hverdagssko fra Rieker
kr 999,00

Rieker skolett

Rieker støvlett i brun for menn. Lett fôret støvlett, i en fin brun farge. Modellen har skinnoverflate. Modellen har glidelås på innsiden og strikk på utsiden, som gjør den enkel å ta av og på.
kr 1 099,00

Rieker vintersko

Disse nøttebrune snørestøvlene laget av glatt skinn overbeviser med et klassisk design og høy komfort. Snøringen er supplert med glidelås og garanterer dermed best mulig hold og en perfekt passform. Takket være den robuste profilsålen er hvert trinn en trygg affære og dekksålen er ekstra myk. Den har Riekers antistress-kvaliteter, lettere, fleksibel, romsligere og støtdempende.
kr 1 199,00

Rieker vintersko

Vinterstøvlett i sort skinn med en myk polstret kant bak. Støvletten har varmt lammefôr og RiekerTex, som gjør den vannavstøtende. Støvletten har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til foten. Støvletten har myk innersåle og fleksibel yttersåle i TR-gummi med grovt spor.
kr 1 299,00

Rieker høstsko

Klassisk og anvendelig høstsko i glatt skinn som er fleksibel og behagelig
kr 1 199,00

adidas ultrabounce

Lett Bounce-demping gir komfort og fleksibilitet for å holde deg energisk når du skal på til din løpetur. Den langvarige yttersålen i gummi sikrer trekkraft på varierte overflater, slik at du kan gå med selvtillit.
kr 1 099,00

TRACEFINDER TRAIL RUNNING SHOES

I disse adidas terrengløpeskoene er du klar til å utforske høyt og lavt, nært og langt. En luftig mesh-overdel er kombinert med myk og støttende EVA-demping for å gi deg en lett, men stabil tur gjennom fjellene. Traxion gummi yttersåle gir flerveis grep, som oversettes til jevne skritt på ujevnt terreng.
kr 899,00

Adidas ultrabounce

Lett Bounce-demping gir komfort og fleksibilitet for å holde deg energisk når du legger til kilometer til din løpetur. Den langvarige yttersålen i gummi sikrer trekkraft på varierte overflater, slik at du kan gå med selvtillit.
kr 1 099,00

Filter by:

Clear All
banner