Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Tamaris

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

tamaris

kr 1 099,00

Tamaris pensko

Ta deg selv til nye stilige høyder med disse Tamaris-pumpsene! Med en selvsikker blokkhæl på 7,7 cm gir de deg et elegant og feminint utseende. Overdelen i høykvalitets skinn gir disse skoene et luksuriøst preg og garanterer holdbarhet. Den innovative TOUCH-IT-teknologien sikrer individuell tilpasning til fotformen din, mens ANTIslide-funksjonen gir deg optimal støtte og sikkerhet. Disse pumpsene er det perfekte valget for kvinner som verdsetter stil og komfort.
kr 1 099,00

Tamaris støvlett

Hev stilen din med disse Tamaris støvlettene. Designet for den motebevisste kvinnen, disse støvlettene har en myk og elastisk skaft for optimal komfort. Glidelåsen på innsiden gjør det enkelt å ta dem av og på. Forbedre stilen din med disse fantastiske høye støvlettene fra Tamaris.
kr 1 299,00

Tamaris støvlett

Opplev det ultimate innen stil og uovertruffen komfort med disse fengslende Tamaris støvlettene. Den 7,6 cm høye blokkhælen gir deg en perfekt blanding av eleganse og komfort. Den syntetiske overdelen av høy kvalitet gir et luksuriøst utseende og utmerket holdbarhet. Den innovative TOUCH-IT-teknologien tilpasser seg foten din og sikrer en behagelig passform hele dagen. La deg inspirere av disse fascinerende støvlettene og opplev uforlignelig stil!
kr 1 399,00

Tamaris støvlett

kr 1 299,00

Tamaris skolett

Klar for et snev av eleganse og komfort? Da er disse Tamaris ankelstøvletter akkurat noe for deg! Den 7,5 cm høye blokkhælen gir deg en feminin høyde og et behagelig utseende. Den høykvalitets skinnoverdelen utstråler tidløs skjønnhet og tilbyr langvarig kvalitet. Med COMFORT-Fôret og den innovative TOUCH-IT-teknologien vil du oppleve en uforlignelig bærekomfort og en perfekt passform. Enten på kontoret eller ved spesielle anledninger, disse ankelstøvletter vil fullføre looken din med stil og komfort. Fordyp deg i luksusen og elegansen til disse skoene og vis din selvsikre side med Tamaris!
kr 1 499,00

Tamaris Chelsea boots

Den perfekte kombinasjonen av eleganse og komfort. Med 5 cm blokkhæl gir den et feminint utseende, mens overdelen laget av høykvalitets materialblanding av lær og tekstil gir en trendy stil. Den innovative TOUCH-IT-teknologien sørger for at innleggssålen tilpasser seg formen på foten din og gir en behagelig passform. Enten du er på kontoret eller på tur i byen, er denne Chelsea-støvelen en allsidig følgesvenn for enhver anledning.
kr 1 299,00

Tamaris Chelsea boot

Enkel og elegant lav boot som passer til det meste av høstens anledninger
kr 1 399,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 1 499,00
kr599 kr1499
banner