FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Timberland

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Timberland Euro Sprint

Timberland Euro Sprint er en tøff og vannavstøtende skolett til herre. Skoen er designet med komfort og støtte til anklene. Lissesnøring gjør at skoen sitter godt på foten. Timberland representerer høy kvalitet og for menn som setter pris på stilige sko som er ekstremt funksjonelle, er Timberland merke nummer 1.
kr 1 399,00

Timberland Killington Chukka

Lett ankelhøy sko fra Timberland. Timberland fokuserer alltid på at skoene skal være komfortable og funksjonelle, og disse stilige skoene er intet unntak. SENSORFLEX-såleteknologi, mellomsåle i EVA-materiale og slitasjeoverflate i rågummi gjør støvelen lett og slitesterk. Premium overdel perfeksjonerer passformen fra dag 1. Ortholite-innersåle i PU-materiale gir en deilig avlastning nærmest foten og gjør at føttene holder seg friske og raske dagen lang.
kr 1 399,00

Timberland Mukluk Jr.

Mukluk Junior fra Timberland er motebevisste støvletter som er utviklet for en kald vinter. Siden støvlettene er høy i skaftet er mye snø ingen hindring. Passer perfekt for å se litt mer stilfull ut samtidig som at du holder foten din varm og tørr.
kr 1 349,00

Timberland Mukluk jr

Mukluk jr er et par ordentlige varme støvletter som er spesielt utviklet for skikkelig kaldt vær. Skoene er ikke bare lagd av slitesterkt skinn og med kraftige såler. Inni finner du også et varmt fôr som beskytter deg fra vind og kulde.
kr 1 349,00

Timberland Mukluk jr

Mukluk jr er et par ordentlige vinterstøvletter som er spesielt utviklet for skikkelig kaldt vær. Skoene er ikke bare lagd av slitesterkt skinn og med kraftige såler. Inni finner du også et varmt fôr som beskytter deg fra vind og kulde.
kr 1 349,00

Timberland seilersko

Klassisk seilersko fra Timberland
kr 1 299,00

Timberland

Tøff herresneakers fra Timberland.
kr 719,40 kr 1 199,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 899,00 Til: kr 2 099,00
kr899 kr2099
Våre merker