FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Tur

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco Biom Vojage

ECCO sko med 100% vanntett GORE-TEX®membran. Boa® lukkesystemet er lett å justere til den ønskede passform. Lett og fleksibel yttersåle.
kr 1 000,00

Ecco Urban Hiker

kr 700,00 kr 1 000,00

Superfit gtx

kr 999,00

Ecco Urban Hiker

Lekende stil møter funksjonalitet i denne ECCO URBAN HIKER BOOT. Laget for aktive eventyrere. Denne robuste støvelen med GORE-TEX har en enkel justerbar borrelås og strikklisser. Spenstige såler demper hvert trinn og gir masse grep.
kr 1 100,00

Ecco Urban hiker

Denne atletiske støvelen med GORE-TEX holder unge føtter tørre og komfortable på våte dager. En borrelås og strikklisser gir enkel justering, mens en slitesterk såle gir godt grep på vanskelig terreng.
kr 700,00 kr 1 000,00

Ecco urban mini

Spesielt designet med tanke på små føtter. Den halvhøye ECCO Urban Mini har helkomfort og er vanntett. Denne enkle støvelen har en lett såle og borrelås som er enkle å justere. GORE-TEX® vanntett konstruksjon med tekstilfor.
kr 800,00

Ecco intervene goretex

Gi dine casual antrekk en moderne touch med denne iøynefallende ECCO INTERVENE sneakeren. Den klassiske halvhøye silhuetten har en unik kombinasjon av mykt semsket skinn og ECCO lær, og har en dempende FLUIDFORM™ såle med mye sprett mens de løper. Justerbar snøring og GORE-TEX®-vannbeskyttende konstruksjon holder unge føtter behagelig tørre og stabile mens de løper i vannpytter.
kr 700,00 kr 1 000,00