FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Viking

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Viking Ultra

Ultra er en unik vinterstøvel som er populær blant både foreldre og barn. Støvelen er foret med varm for og er et perfekt valg på våte vinterdager.
kr 500,00

Viking Vinderen goretex

o Viking Vinderen er et perfekt valg for barn som er mye ute i naturen. Samtidig som skoen puster godt har den også en GORE-TEX-membran som gjør den 100 prosent vanntett. Under foten gir en mellomsåle i EVA god støtdemping og ekstra støtte. Borrelåsen gjør det enkelt å ta skoen på og av, selv for små fingre. Yttersålen i gummi er utviklet for å gi et godt grep på alle overflater.
kr 899,00

Viking Veme Goretex

Veme er en lett fritidssko. Passer perfekt til barn som elsker å løpe, hoppe og klatre. Skoen har en GORE-TEX-membran som gjør den 100 prosent vanntett. Under foten gir en mellomsåle i EVA god støtdemping og ekstra støtte. To borrelåser gjør det enkelt å ta skoen på og av. Yttersålen i gummi er utviklet for å gi et godt grep på alle overflater
kr 899,00

Viking Exterminator goretex

o Exterminator GTX er en førsteklasses sko fremstilt i et lett og pustende nettingmateriale i polyester. Skoen har forsterkninger på sidene som gir ekstra stabilitet. Elastiske lisser med snap-lock gjør skoen enkel å stramme. GORE-TEX-membranen puster og er vanntett, Lesten er spesielt tilpasset barn. Den sitter godt rundt hælen, gir tærne nok av tumleplass og byr på en støttende og komfortabel passform. Yttersålen i ren gummi gir et enestående grep, og blir skoene skitne kan de vaskes på 30 °C. Denne skoen vil garantert holde foten tørr på regnfulle dager.
kr 999,00

Viking Vinderen goretex

Viking Vinderen er et perfekt valg for barn som er mye ute i naturen. Samtidig som skoen puster godt har den også en GORE-TEX-membran som gjør den 100 prosent vanntett. Under foten gir en mellomsåle i EVA god støtdemping og ekstra støtte. Borrelåsen gjør det enkelt å ta skoen på og av, selv for små fingre. Yttersålen i gummi er utviklet for å gi et godt grep på alle overflater.
kr 899,00

Viking Exterminator goretex

Exterminator GTX er en førsteklasses sko fremstilt i et lett og pustende nettingmateriale i polyester. Skoen har forsterkninger på sidene som gir ekstra stabilitet. Elastiske lisser med snap-lock gjør skoen enkel å stramme. GORE-TEX-membranen puster og er vanntett. Lesten er spesielt tilpasset barn. Den sitter godt rundt hælen, gir tærne nok av tumleplass og byr på en støttende og komfortabel passform. Yttersålen i ren gummi gir et enestående grep, og blir skoene skitne kan de vaskes på 30 °C. Denne skoen vil garantert holde foten tørr på regnfulle dager.
kr 999,00

Viking Seim goretex

Veme GTX er en vanntett sko som garantert vil holde foten tørr på regnfulle dager. Elastiske lisser og borrelås gjør skoen enkel å få av og på. GORE-TEX-membranen puster og er vanntett. Lesten er spesielt tilpasset barn. Den sitter godt rundt hælen, gir tærne nok av tumleplass og byr på en støttende og komfortabel passform. Yttersålen i ren gummi gir et enestående grep, og blir skoene skitne kan de vaskes på 30 °C.
kr 999,00

Viking Vidder goretex

På våte og regnfulle dager er Viking Vidder et lurt valg. Goretex membranen holder foten tørr og komfortabel . Dette er en allsidig tursko som er laget av et slitesterkt og pustende materiale. Skoen har middels bred lest som passer de fleste føtter. Yttersåle av gummi (UGC) gir godt grep på både tørre og våte flater.
kr 1 399,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 399,00 Til: kr 2 099,00
kr399 kr2099
Våre merker