Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Viking

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

VIKING GTX

kr 1 680,00

Viking Alv

kr 499,00

Viking Ada

Gummistøvelen Ada er en stilig, lavt skåret Chelsea-støvel. Støvelen er laget av naturgummi som er svært slitesterkt, men samtidig svært fleksibelt. Passformen gir god støtte og høy komfort. Elastiske strikk på sidene gjør støvelen lett å få av og på. Støvelen har også en nydesignet lest for jenter som er litt smalere rundt foten og vristen for å gi bedre støtte og passform. Støvelen har en liten hæl og et mønster under yttersålen som gir godt grep.
kr 750,00

VIKING GYDA

kr 840,00

VIKING NOBLE

Viking Noble er en slank, stilren og lett gummistøvel med en hanskelignende passform, som holder føttene dine tørre når du er ute på eventyr i byen. Støvelen har et lavt design, og er laget av LWR, en lett gummiblanding som gir økt fleksibilitet, og gjør stegene dine lettere. For maksimal komfort er støvelen fôret med hurtigtørkende polyester på innsiden og har en innersåle som kan tas ut. Yttersålen er mønstret for bedre grep på våte underlag
kr 950,00

VIKING BERGEN

Denne skoen er oppkalt etter regnbyen selv, Bergen!
kr 1 050,00

VIKING TERRAIN

Halvhøy støvel i naturgummi. Egner seg godt til jakt og turer i skog og mark. Vanntett, justerbar nylonkrage med snap-lock og refleksdetaljer øverst på skaftet. Yttersåle basert på Vikings UGC (Ultra Grip Concept)-såle, som gir et meget godt grep i ulendt terreng. Støvelen er produsert i naturgummi, og er meget slitesterk samtidig som at den er elastisk og behagelig på foten. Den har også hurtigtørkende fór i polyester.
kr 1 050,00

VIKING TOURING

Det er en halvhøy klassisk gummistøvel til friluftsentusiaster som trenger pålitelig vanntett beskyttelse på turer i skog og mark, eller hvis du skal på jakt. Alle Vikings gummistøvler er håndlaget bit for bit i naturgummi og blir testet for vanntetthet før de forlater fabrikken.
kr 950,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 499,00 Til: kr 2 299,00
kr499 kr2299
banner