FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vinter

Se som Grid Liste
Sorter etter

Adidas Goretex Høye

Mestre terrenget i all slags vær, i disse terrengskoene for herre. De lette utendørsskoene har en teknisk design, med GORE-TEX®-for og en slitesterk, mellomhøy overdel i mesh. En Traxion-yttersåle gir sikkert grep i ujevnt terreng.
kr 1 499,00

Blundstone

Tøff chelsea-boots som er moteriktig og praktisk. Med et røft design i flott skinn, en komfortabel såle, og stilig elastikk i sidene! Dette er sko som tåler det meste. En slitesterk modell du kan ha glede av i lang tid fremover.
kr 1 699,00

Blundstone Brun

Tøff chelsea-boots som er moteriktig og praktisk. Med et røft design i flott skinn, en komfortabel såle, og stilig elastikk i sidene! Dette er en slitesterk sko som tåler det meste.
kr 1 699,00

Canada Snow 2124337

Canada Snow har utviklet deres produktutvalg ved å studere vind og snø. Skoene er produsert med den høyeste kvalitet av naturmaterialer. Canada Snow har god komfort og et tøft utseende. Innvendig er støvletten fóret med ekte saueull og har en kraftig lys brun gummi-yttersåle.
kr 1 599,00

Canada Snow Williams

Canada Snow har utviklet deres produktutvalg ved å studere vind og snø. Skoene er produsert med den høyeste kvalitet av naturmaterialer. Canada Snow har god komfort og et tøft utseende. Chelseamodell med strikk på både innside og utside som gjør skoen enkel å få av og på. Innvendig er støvletten fóret med ekte saueull og har en kraftig lys brun gummi-yttersåle.
kr 1 599,00

ECCO ENNIO GORETEX

Herre sko med en sporty look. Disse ankelhøye skoene har GORE-TEX® membran og ideelle for et nordisk klima. Innlegg av tekstil skaper ekstra interesse, uten å forstyrre nubuk overdelens naturlige og pene look. Den polstrete hælkappen støtter ankelen mens du går.
kr 1 600,00

Filter by:

Clear All
Våre merker