FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vinter

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ara 12-49565-62

kr 1 299,00

Ara Skolett

Den pustende, vanntette Gore-Tex membranen forhindrer fuktighet i å komme inn i denne skoen. Glidelås på siden som gjør dem veldig enkle å ta på og samtidig hindrer trykkpunkter fra å danne seg
kr 1 299,00

Bearpaw

Bearpaw for damer som ønsker å ha en god og komfortabel opplevelse på foten samtidig som at man holder seg varm og unngår unødvendige forkjølelser.
kr 899,00

Bearpaw

Denne flotte bootsen passer til alle anledninger og er veldig komfortabel. Den er laget i mykt semsket skinn og er godt foret innvendig. Man kan brette ned toppen av bootsen for å vise frem det innvendig foret. Den nye gummisålen sikrer et godt fotfeste.
kr 899,00

Blundstone Svart

kr 1 699,00

Canada Snow

Canada Snow har utviklet deres produktutvalg ved å studere vind og snø. Skoene er produsert med den høyeste kvalitet av naturmaterialer. Canada Snow har god komfort og et tøft utseende. Skoen har en glidelås på innside som gjør skoen enkel å få av og på. Legg merke til glidelåsen på utsiden som er refleks (kan ikke åpnes). Innvendig er støvletten fóret med ekte saueull og har en kraftig lys gummi-yttersåle som gjør den god på vinterføre. Skinnet er behandlet for å gjøre skoen klar for vinterværet.
kr 2 199,00

Filter by:

Clear All