FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vinter

Se som Grid Liste
Sorter etter

Bearpaw

Bearpaw for damer som ønsker å ha en god og komfortabel opplevelse på foten samtidig som at man holder seg varm og unngår unødvendige forkjølelser.
kr 899,00

Bearpaw

Denne flotte bootsen passer til alle anledninger og er veldig komfortabel. Den er laget i mykt semsket skinn og er godt foret innvendig. Man kan brette ned toppen av bootsen for å vise frem det innvendig foret. Den nye gummisålen sikrer et godt fotfeste.
kr 899,00

Blundstone

Tøff chelsea-boots som er moteriktig og praktisk. Med et røft design i flott skinn, en komfortabel såle, og stilig elastikk i sidene! Dette er sko som tåler det meste. En slitesterk modell du kan ha glede av i lang tid fremover.
kr 1 699,00

Canada Snow

Canada Snow har utviklet deres produktutvalg ved å studere vind og snø. Skoene er produsert med den høyeste kvalitet av naturmaterialer. Canada Snow har god komfort og et tøft utseende. Skoen har en glidelås på innside som gjør skoen enkel å få av og på. Legg merke til glidelåsen på utsiden som er refleks (kan ikke åpnes). Innvendig er støvletten fóret med ekte saueull og har en kraftig lys gummi-yttersåle som gjør den god på vinterføre. Skinnet er behandlet for å gjøre skoen klar for vinterværet.
kr 2 199,00

Caprice

Med denne Caprice skoen blir du lagt merke til i høst / vinter. Skoene laget skinn og vil få deg til å skinne, uansett hvor du går med disse skoene. Skoene har også en behagelig passform.
kr 1 099,00

Caprice

Utrolig kul skinnsko fra Caprice. Denne gode skoen gir deg et superkult look den kommende høst/vinter.
kr 1 099,00

Filter by:

Clear All
Våre merker