Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Vinter

Her finner du Nordås Skos utvalg av vintersko til barn. 

Nordås sko har et bredt utvalg vintersko i en rekke forskjellige merkevarer og til en rekke forskjellige anledninger og vær. ECCO, Viking, Superfit, er bare noen av merkene vi har. Finn dine vintersko her i denne kategorien.

Se som Grid Liste
Sorter etter

ecco sp.1 lite

Hold de små føttene lune, varme og komfortable gjennom vinteren i de superstilige ECCO SP.1 LITE INFANT BOOTS. Disse støvlene er fôret med fyldig og varmt Sherpa-fôr, med ekstra beskyttelse fra ECCO Waterproof for å holde vind og vær ute. Borrelåsen øverst gjør dem til en lek å ha på.
kr 539,40 kr 899,00

ecco snow mountain junior

Gjør deg klar for vinteren med denne populære støvelserien inspirert av friluftsliv. ECCO SNOW MOUNTAIN-støvelen holder føttene beskyttede og varme under vinteraktivitetene. Den perfekte kombinasjonen av utseende og funksjon, med GORE-TEX og en yttersåle av gummi for å sikre et godt grep.
kr 839,40 kr 1 399,00

ecco biom

Sporty, førsteklasses stil kombineres med varme, komfort og godt grep i den nye ECCO BIOM K2-støvelen. Denne vinterstøvelen er laget av en blanding av semsket skinn og tekstiler, med polstring for komfort og støtte, og har BIOM-teknologi som oppmuntrer voksende føtter til å bevege seg mer naturlig. Flex-sonene gir ekstra fleksibilitet og føttene holder seg gode og varme takket være GORE-TEX-fôret og en høy krage som holder snøen ute. I tillegg til et robust slitemønster for godt grep har yttersålen i gummi et unikt utseende, ettersom den består av 10 prosent resirkulert gummigranulat som varierer i farge.
kr 899,40 kr 1 499,00

VIKING AERY

kr 756,00 kr 1 260,00

Viking Bjork Warm GTX BOA

Varm vintersko med GoreTex og BOA-løsning
kr 882,00 kr 1 470,00

Filter by:

Clear All
banner