FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vinter

Se som Grid Liste
Sorter etter

Duffy Skolett Rosa

Rosa høst/vinterboots fra Duffy.
kr 599,00

ECCO BIOM VOJAGE

Legg til rette for at dine små kan leke ute året rundt, med ECCO BIOM VOJAGEs mellomhøye sneaker. Med en kombinasjon av førsteklasses skinntyper og GORE-TEX® vanntett- teknologi, er det enkelt å holde små føtter varme og tørre – selv i de mest gjørmete vanndammer . ECCO FLUIDFORM™- og BIOM® NATURAL MOTION®- teknologier gir de unge komfort og full støtte, og sikrer at skoen sitter perfekt.
kr 999,00

ECCO BIOM VOJAGE str 36-40

Legg til rette for at dine små kan leke ute året rundt, med ECCO BIOM VOJAGEs mellomhøye sneaker. Med en kombinasjon av førsteklasses skinntyper og GORE-TEX® vanntett- teknologi, er det enkelt å holde små føtter varme og tørre – selv i de mest gjørmete vanndammer. ECCO FLUIDFORM™- og BIOM® NATURAL MOTION®- teknologier gir de unge komfort og full støtte, og sikrer at skoen sitter perfekt.
kr 1 100,00

ECCO GINNIE GORETEX

Denne allsidige skoen er designet for unge mennesker som ønsker sneaker-komfort og en sporty look, men samtidig må å se bra ut og følge kleskoden på skolen. Disse har en fleksibel såle, dempende innleggssåle og borrelås som enkelt kan justeres for en støttende passform. Alt barnet ditt trenger for å ha det komfortabelt på farten.
kr 900,00

Ecco Glyder Goretex

Overdelen er designet for å tåle barnas daglige aktiviteter, og er laget av sterkt, pustende og fleksibelt skinn. ECCO-skinn blir møysommelig utformet i Ecco's egne garverier, hvor håndverk og innovasjon er en integrert del av prosessen. ECCO-skinn er førsteklasses råhud, som designes, behandles og forvandles til vakre sko og vakkert tilbehør – som tåler tidens tann. Uttakbar innleggssåle lar deg måle foten, mens den slitesterke yttersålen har nok av sprett og er ideell for løping og hopping. FLUIDFORM™ Injection Technology benytter slitesterke spesialmaterialer. Den anatomiske utformingen skaper lette og fleksible såler som demper og absorberer støt for hvert skritt. Overdelen er bundet sømløst til sålen, uten bruk av lim eller søm.
kr 1 000,00