FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vinter

Se som Grid Liste
Sorter etter

ECCO SNOWBOARDER GORETEX

Denne allsidige skoen er designet for unge mennesker som ønsker en varm og vanntett vintersko som ser bra ut. Disse har en fleksibel såle, dempende innleggssåle og strikklisse som enkelt kan justeres for en støttende passform. Alt barnet ditt trenger for å ha det komfortabelt på farten.
kr 489,30 kr 699,00

ECCO SNOW RUSH GORETEX

Disse lette og fleksible vinterstøvlene er designet for aktive barn som ikke lar været stoppe dem fra eventyret ute. Et supermykt, varmt fôr på innsiden, og goretex membran som holder skoen tørr. Den røffe PU/TPU-plattformen er stabil og røff nok for ethvert terreng, gir mer grep og trekkraft enn noensinne. Skoen har 2 borrelåser som gjør den enkel å ta av og på.
kr 700,00

ECCO SNOW MOUNTAIN

Disse lette og fleksible vinterstøvlene er designet for aktive barn som ikke lar været stoppe dem fra eventyret ute. Et supermykt, varmt fôr på innsiden, og goretex membran som holder skoen tørr. Den røffe PU/TPU-plattformen er stabil og røff nok for ethvert terreng, gir mer grep og trekkraft enn noensinne.
kr 600,00 kr 1 000,00

ECCO GINNIE GORETEX

Denne allsidige skoen er designet for unge mennesker som ønsker sneaker-komfort og en sporty look, men samtidig må å se bra ut og følge kleskoden på skolen. Disse har en fleksibel såle, dempende innleggssåle og borrelås som enkelt kan justeres for en støttende passform. Alt barnet ditt trenger for å ha det komfortabelt på farten.
kr 450,00 kr 900,00

ECCO SNOWRIDE GORETEX

Snowride vintersko er vanntett, varm og god for en kald vinter. Det myke og fleksible overlaget gir ubegrenset bevegelse for aktive barn. Det interne vanntette GORE-TEX®-laget og myke, varme fôret holder føttene tørre og lune. En fullt justerbar og sikker passform takket være doble borrelåspunkter. Den sterke, tøffe og fleksible sprøytestøpte PU-plattformen demper og støtter i hvert skritt.
kr 560,00 kr 800,00

ECCO BIOM VOJAGE

Legg til rette for at dine små kan leke ute året rundt, med ECCO BIOM VOJAGEs mellomhøye sneaker. Med en kombinasjon av førsteklasses skinntyper og GORE-TEX® vanntett- teknologi, er det enkelt å holde små føtter varme og tørre – selv i de mest gjørmete vanndammer . ECCO FLUIDFORM™- og BIOM® NATURAL MOTION®- teknologier gir de unge komfort og full støtte, og sikrer at skoen sitter perfekt.
kr 699,30 kr 999,00