FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vinter

Se som Grid Liste
Sorter etter

Superfit Goretex

kr 1 099,00

Ecco Urban Snowboarder Goretex

Urban Snowboarder fra ECCO dekker alle behov for høsten og vinteren. Modell med overdel i smart materialmiks av nubuck og tekstil. Varmfôret og med uttakbar varmfôret termosåle. Gore-Tex®-membran rundt hele skoen for garantert vanntett beskyttelse. Såle med godt grep som samtidig er lett og fleksibel. God og varm vintersko til en kald eller våt vinter.
kr 1 100,00

Ecco Urban Snowboarder Goretex

Urban Snowboarder fra ECCO dekker alle behov for høsten og vinteren. Modell med overdel i smart materialmiks av nubuck og tekstil. Varmfôret og med uttakbar varmfôret termosåle. Gore-Tex®-membran rundt hele skoen for garantert vanntett beskyttelse. Såle med godt grep som samtidig er lett og fleksibel. God og varm vintersko til en kald eller våt vinter.Artikkelnr 722252-59676
kr 1 000,00

Stonz Booties m/ Blomster

Booties er støvler for de aller minste. Sålen er gummiert og overdelen er i vannavstøtende stoff. Støvlene kan brukes med eller uten fór, alt etter årstid og situasjon. Det løse fóret kjøpes separat, og er i herlig, myk fleece som er lett å vaske og som tørker fort. Justerbare snorer både i løpegang oppe og rundt anklen, som sikrer at støvlen sitter godt på foten. Store åpningen gjør støvlene lett å få på og gir plass til yttertøy og småblubbete ankler. Den myke sålen i str S lar barnet ha kontakt med underlaget, og gummisålen gir trygt grep for en som ikke er så dreven til å gå. Sålen i str M og L er blitt litt kraftigere for og gi økt slite styrke for de litt større barna.
kr 499,00