FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vinter

Se som Grid Liste
Sorter etter

ECCO URBAN SNOWBOARDER

Praktisk og stilig vintersko fra Ecco. Med en vanntett GORE-TEX®-konstruksjon, varmt fôr og rask justerbar hurtigsnøring. Dette er det ideelle valget for vinterlek. Det stilige designet er laget av en blanding av ECCO nubuk og kamelskinn. Det sikrer at unge føtter forblir tørre og komfortable slik at de kan kose seg med utendørs lek.
kr 900,00

ECCO URBAN SNOWBOARDER

En tøff vintersko som er vanntett og varm. Et vanntett GORE-TEX®-lag og varmt fôr holder fuktigheten og det kalde været ute. Dobbel borrelås sikrer en tett passform og enkel bruk. En lett plattform konstruert av PU/TPU-elementer gir feilfritt grep og stabilitet.
kr 850,00

ECCO UKIUK GORETEX

Denne moderne og stilige UKIUK-vinterstøvelen er inspirert av skandinavisk design. Barna vil se flotte ut og være komfortable, selv på de kaldeste dagene. Vanntett GORE-TEX®-konstruksjon og et varmt fôr beskytter unge føtter fra regn og snø. Den slitesterke yttersålen demper mens de leker.
kr 400,00 kr 1 000,00

ECCO BIOM VOJAGE str 36-40

Legg til rette for at dine små kan leke ute året rundt, med ECCO BIOM VOJAGEs mellomhøye sneaker. Med en kombinasjon av førsteklasses skinntyper og GORE-TEX® vanntett- teknologi, er det enkelt å holde små føtter varme og tørre – selv i de mest gjørmete vanndammer. ECCO FLUIDFORM™- og BIOM® NATURAL MOTION®- teknologier gir de unge komfort og full støtte, og sikrer at skoen sitter perfekt.
kr 770,00 kr 1 100,00

ECCO BIOM VOJAGE

Legg til rette for at dine små kan leke ute året rundt, med ECCO BIOM VOJAGEs mellomhøye sneaker. Med en kombinasjon av førsteklasses skinntyper og GORE-TEX® vanntett- teknologi, er det enkelt å holde små føtter varme og tørre – selv i de mest gjørmete vanndammer . ECCO FLUIDFORM™- og BIOM® NATURAL MOTION®- teknologier gir de unge komfort og full støtte, og sikrer at skoen sitter perfekt.
kr 999,00

Stella Skolett

kr 799,00