Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Her finner du Nordås Skos utvalg av vintersko til dame. 

Nordås sko har et bredt utvalg vintersko i en rekke forskjellige merkevarer og til en rekke forskjellige anledninger og vær. ECCO, Timberland, Rieker, Remonte, Caprice, Tamaris, Isba og Kastell er bare noen av merkene vi har. Finn dine vintersko her i denne kategorien.

Se som Grid Liste
Sorter etter

Klaveness Lisa (vidde K)

Lisa har særdeles god passform, tåformen er utviklet med tanke på de som ønsker litt ekstra rom for tærne. Hælen på Lisa lesten er også anatomisk utformet, dette gjør at skoene som er laget på denne lesten får et fast grep rundt foten uten å føles for stram. Skinn med en vokset overflate, noe som resulterer i et vanntett og slitesterkt materiale.
kr 2 099,00

Sata vintersko

Har du en ekstra bred fot? Da er dette skoen for deg. Denne kan du åpne ekstremt mye med både lisser OG glidelås. Det er både glidelås på utside og innside for å få en bred fot oppi. Det er også laget nedsenkning for å kunne skru fast en brodde på hælen. Skoen har en unik såle som er full av små pigger. God på glatt føre.
kr 1 399,00

Legero Goretex

Varm og anvendelig damestøvlett fra Legero i semsket skinn. Støvletten er med lisser og kraftige metallringer. Innvendig er den foret med varmt fór. Støvletten har også en Goretex- membran som holder støvletten vanntett og samtidig pustende. Disse skoene holder deg varm og tørr på beina gjennom vinteren. Tykk god yttersåle for en kald vinter.
kr 799,50 kr 1 599,00

Klaveness Ingvild (vidde K)

Klassisk vinterskolett fra det norske merket Klaveness i sort glatt skinn, semsket skinn bak. Glidelås på begge sider, lett foret, uttakbar innersåle, bred lest, god passform, gummisåle.
kr 1 599,00

Sata Skolett

Med denne skoletten får du god komfort og kvalitet på sitt beste utstyrt med ett stilig design i glatt skinn. Skoletten er ganske bred.
kr 1 399,00

Sata

Denne Finske skoletten er vinterens bestselger på grunn av den meget gode piggete sålen. Man kan også skru brodder inn i hælen da det er laget en nedsenking i hælen til dette. Skoletten er med varmt ullfór innvendig og et mykt kalveskinn utvendig. Denne vil holde deg god og varm og sikker på glatt føre.
kr 1 299,00

Filter by:

Clear All
Våre merker
banner