FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Rieker Vintersko (Rieker-Tex)

Fôret vintersko i skinn med kraftig og god såle. Skaftet kan brettes ned for en tøffere look. Vanntett med Rieker-tex membran.
kr 359,60 kr 899,00

Rieker Skolett

Superflott og anvendelig damestøvlett fra Rieker i beigefarget PU. Støvletten har både lisser og innvendig glidelås slik at den er lett å få på. Det er et virkelig fint lissesystem med brede lameller, som lissen går inn under. I tillegg er det mange flotte sømmer som dekorasjon. Innvendig er det varmt for og en myk tekstil-dekksåle. Sporty platå- yttersåle i gummi.
kr 319,60 kr 799,00

Legero Monta

Varm og anvendelig damestøvlett fra Legero i semsket skinn. Støvletten er med lisser og kraftige metallringer. Innvendig er den foret med varmt for. Den øverste delen av foret er mykt imitert pels, som kan ses øverst på skaftet. Støvletten har også en Goretex- membran som holder støvletten vanntett og samtidig pustende. Denne skoen holder deg varm og tørr på beina gjennom vinteren. Meget god yttersåle til nordisk vinterføre.
kr 1 699,00

Tretorn

Tretorn Eva er en klassisk gummistøvel til daglig bruk. Støvelen er laget av naturgummi og har et deilig varmt fòr innvendig. Dette er en komfortabel støvel til regnfulle dager.
kr 849,00

Ecco Incise

Denne elegante Chelsea-bootsen er laget av førsteklasses ECCO-skinn, som kombinerer en herreinspirert stil med innovativ teknologi. Den er laget med NoSHANK™-teknologi i sålen for økt fleksibilitet og en mer naturlig bevegelse. Elastikk i sidene gir komfort og stabilitet, samtidig som det blir enkelt å ta på og av.
kr 1 600,00

Klaveness Ingvild (vidde K)

Klassisk vinterskolett fra det norske merket Klaveness i sort glatt skinn, semsket skinn bak. Glidelås på begge sider, lett foret, uttakbar innersåle, bred lest, god passform, gummisåle.
kr 1 599,00

Filter by:

Clear All
Våre merker