Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco Xpedition goretex

En slitesterk og vanntett turstøvel som bruker pustende tekstiler og PU-lær. GORE-TEX teknologi gjør overdelen vanntett, mens den innovative RECEPTOR® teknologien støtter foten og guider den effektivt gjennom alle fasene i steget.
kr 1 600,00

Viking goretex

Blir du fort kald på beina? Da anbefaler vi denne varme vinterskoen fra Viking. På hytta, etter skituren eller ut å leke med barna- med Constrictor III Boa fra Viking får føttene maksimal varme og beskyttelse når det er bitende kaldt. Støvelen har en unik Primaloft Areogel innleggsåle - som isolerer foten nedenfra.. Det slitesterke lukkesystemet fra BOA® er enkelt å bruke selv med votter på. Skoen har refleksdetaljer rundt hele skoen slik at du er synlig i mørket.
kr 2 099,00

Timberland yellow boot

Den originale yellowbooten fra Timberland er alltid like populær.
kr 1 999,00

Timberland vintersko

Varmtfòret vintersko fra Timberland.
kr 1 049,50 kr 2 099,00

Sata vintersko

Denne kraftige vinterskoen er laget av et mykt skinn. Den er Finsk og har alle de nordiske kvalitetene som trengs i en sko. Skoen er ekstra bred og den kan åpnes med 2 borrelåser. Meget god såle til et glatt underlag.
kr 1 499,00

Sata vintersko

Finsk vintersko med meget god såle og varmt ullfór. Skoen er laget for nordisk klima, så den er perfekt for en norsk kald vinter.
kr 1 399,00