FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Sata vintersko

Denne kraftige vinterskoen er laget av et mykt skinn. Den er Finsk og har alle de nordiske kvalitetene som trengs i en sko. Skoen er ekstra bred og den kan åpnes med 2 borrelåser. Meget god såle til et glatt underlag.
kr 1 499,00

Sata vintersko

Finsk vintersko med meget god såle og varmt ullfór. Skoen er laget for nordisk klima, så den er perfekt for en norsk kald vinter.
kr 1 399,00

Ecco Xpedition

Sterke turstøvler med varmt fòr og GORE-TEX® vanntett membran som holder føttene 100 % tørre. RECEPTOR®-teknologi sørger for dynamisk støtte uansett hvor vanskelig terrenget er. Lukkesystem med lisser sørger for en skreddersydd, komfortabel passform. Robust yttersåle er sterk, men fleksibel for turer i ujevnt terreng. Designet for komfort hele dagen. Hvert steg får støtte takket være den unike RECEPTOR® -teknologien. Fleksibel og lett yttersåle med godt fotfeste gir stabilitet på røffe overflater.
kr 1 600,00

ECCO ENNIO GORETEX

Herre sko med en sporty look. Disse ankelhøye skoene har GORE-TEX® membran og ideelle for et nordisk klima. Innlegg av tekstil skaper ekstra interesse, uten å forstyrre nubuk overdelens naturlige og pene look. Den polstrete hælkappen støtter ankelen mens du går.
kr 1 600,00

ISBA BEIGE herre

Husker du den populære vinterskoen fra 80-tallet? Dette er vinterskoen som aldri går av moten.
kr 2 799,00

ISBA SORT herre

Husker du den populære vinterskoen fra 80-tallet? Dette er vinterskoen som aldri går av moten.
kr 2 799,00

Filter by:

Clear All
Våre merker