Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Vintersko

Her finner du Nordås Skos utvalg av vintersko til herre. 

Nordås sko har et bredt utvalg vintersko i en rekke forskjellige merkevarer og til en rekke forskjellige anledninger og vær. ECCO, Timberland, Rieker, Caprice, Tamaris, Isba og Kastell er bare noen av merkene vi har. Finn dine vintersko her i denne kategorien.

Se som Grid Liste
Sorter etter

Rieker vintersko med pigger

Din beste følgesvenn gjennom hele vinteren. Disse vinterskoene har både godt lammullsfôr, RiekerTex-membran og pigger som kan slåes ut på de mest isete dagene. Perfekt i all slags vintervær
kr 1 699,00

Rieker skolett

Lett høst-/vinersko i syntetisk skinn
kr 899,00

Rieker vintersko

Vinterstøvlett i sort skinn med en myk polstret kant bak. Støvletten har varmt lammefôr og RiekerTex, som gjør den vannavstøtende. Støvletten har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til foten. Støvletten har myk innersåle og fleksibel yttersåle i TR-gummi med grovt spor.
kr 1 299,00

Rieker vintersko

Vinterstøvlett fra Rieker i brunt imitert skinn med sorte detaljer og en myk filtkant bak på ankelen. Den har brodder under foten foran som kan skyves inn og ut etter behov med et lite verktøy som du kan ha i lommen. Støvletten har varmt lammefôr og RiekerTex, som gjør den svært vannavstøtende. Støvletten har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til å sitte perfekt på foten. Den har også uttagbar innersåle samt fleksibel yttersåle i gummi med grovt spor.
kr 1 499,00

Rieker vintersko

Denne brune R-EVOLUTION-støvelen er laget av glatt skinn og gir en ekte følelse av velvære. Snøringen kompletteres med glidelås og garanterer dermed god støtte og en ideell passform. Den ultralette, supermyke mellomsålen laget av EVA-materiale gir den robuste yttersålen en ekstra komfortoppgradering.
kr 1 299,00

Filter by:

Clear All
banner