FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Sata vintersko

En penere vintersko til mannen som ønsker å ta seg bra ut på beina. Skoen er varm og god. Finsk merke med nordisk kvalitet.
kr 1 399,00

Rieker Boot Tex Svart

En klassisk herre vintersko fra Rieker med antistress såle. Skoen har glidelås på innerside slik at den er lett å ta av og på. Skoen har også knyting slik at man får åpnet og strammet den godt. Rieker-Tex gjør skoen vannavvisende og med et varmt ullfór er dette en perfekt skolett til kalde vinterdager.
kr 999,00

Geox Coffee

kr 1 119,30 kr 1 599,00

Topman 35329-00

kr 1 799,00

Timberland Euro Sprint

Timberland Euro Sprint er en tøff og vannavstøtende skolett til herre. Skoen er designet med komfort og støtte til anklene. Lissesnøring gjør at skoen sitter godt på foten. Timberland representerer høy kvalitet og for menn som setter pris på stilige sko som er ekstremt funksjonelle, er Timberland merke nummer 1.
kr 1 399,00

Swims Motion Chelsea

Motion Chelsea Boot er en vannavstøtende og meget holdbar sko du kan bruke til alle anledninger der du ønsker å ta deg godt ut samtidig som du ønsker å holde deg tørr på beina. Skoene har en god såle. Det er strikk i sidene slik at skoene er lett å få av og på.
kr 1 799,00

Filter by:

Clear All
Våre merker