FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Blundstone Brun

Tøff chelsea-boots som er moteriktig og praktisk. Med et røft design i flott skinn, en komfortabel såle, og stilig elastikk i sidene! Dette er en slitesterk sko som tåler det meste.
kr 1 699,00

Rieker Skolett

kr 999,00

Senator Cognac

kr 1 099,00

Canada Snow Williams

Canada Snow har utviklet deres produktutvalg ved å studere vind og snø. Skoene er produsert med den høyeste kvalitet av naturmaterialer. Canada Snow har god komfort og et tøft utseende. Chelseamodell med strikk på både innside og utside som gjør skoen enkel å få av og på. Innvendig er støvletten fóret med ekte saueull og har en kraftig lys brun gummi-yttersåle.
kr 639,60 kr 1 599,00

Timberland Killington Chukka

Lett ankelhøy sko fra Timberland. Timberland fokuserer alltid på at skoene skal være komfortable og funksjonelle, og disse stilige skoene er intet unntak. SENSORFLEX-såleteknologi, mellomsåle i EVA-materiale og slitasjeoverflate i rågummi gjør støvelen lett og slitesterk. Premium overdel perfeksjonerer passformen fra dag 1. Ortholite-innersåle i PU-materiale gir en deilig avlastning nærmest foten og gjør at føttene holder seg friske og raske dagen lang.
kr 1 399,00

Jean Paul Tirol

Kraftig vintersko i semsket skinn med behagelig vattert kant øverst. Skoen har tokomponent gummisåle og kontrastfarget stabilisator på hælkappe.
kr 1 299,00

Filter by:

Clear All
Våre merker