Fri frakt over 799,- | tlf. 47 47 79 98
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
banner

Woden

Det skandinaviske sneakermerket Woden ble grunnlagt i 2013 av Carsten Holm. Woden har fokus på de skandinaviske designverdier og naturlige kvalitetsmaterialer. Woden innersåler består av kork som er naturlig støtsabsorberende og dermed sikrer perfekt komfort og samtidig gir et behagelig klima for foten. Yttersålene består av en kombinasjon av minimum 10% gjenbruk blandet med alminnelig gummi og naturgummi, som er medvirkende til skoens fleksibilitet og støtte for foten. Skoene er designet til den urbane livsstil, hvor aktivitet og bevegelighet er en stor del av hverdagen.  Woden sneakers yter den støtte og passform som foten trenger for å bære deg gjennom alle dagens opplevelser.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Woden sneaker

Hvit damesneaker med kule kontrastdetaljer. Pustende materialer som kalveskinn og tekstil gir luft rundt føttene og god passform. En innersåle laget av naturlig støtdempende kork og en ytre såle av ekstremt fleksibel naturgummi blandet og 10% resirkulert gummi gir en unik støtte og komfort for den urbane livsstilen
kr 499,50 kr 999,00

Woden sneakers

Lett damesneakers med kule skinn detaljer. Pustende materialer som skinn og tekstil gir luftstrøm rundt føttene og god passform. Innersålen er i naturlig støtdempende kork og yttersålen i fleksibel naturgummi blandet med vanlig gummi og 10% resirkulert gummi gir virkelig unik støtte og komfort for den urbane livsstilen.
kr 499,50 kr 999,00

Filter by:

Clear All
banner