FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Klaveness

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Klaveness Thea sandal (vidde G)

Det fine med denne sandalen er de justerbare elastiske snørebåndene som gir ingen trykk over vristen av foten. Modellen er basert på en bred lest. Innersålen er utagbar og kan skiftes til din egen såle ved behov. Sandalen har skinn i overlær og fôr, og PU såle med gummi spor som gjør den sklisikker.
kr 1 299,00

Klaveness Frida (vidde L)

Klaveness modell i mykt skinn som er ekstra god og bred. Passer føtter som trenger ekstra bredde. Meget god komfort. Denne modellen har en enkel og fleksibel borrelås lukning og har en utagbar innersåle for de som ønsker sin egen såle inni. Dette er en optimal lest for brede nordiske føtter.
kr 1 499,00

Klaveness Thea sandal (vidde G)

En sporty sandal med god støtte i hæl. Innersåle kan lett skiftes ut hvis man har andre såler man ønsker inni. De fire borrelåsene gir ekstra justeringsmulighet og forenkler av- og påtagning av sandalen.
kr 1 499,00

Klaveness Eli

Klaveness «Eli» er en bunadsko med bra volum og bredde. Bunadskoen har overdel i sort kalveskinn av høy kvalitet, og med mykt tekstil fòr med gode pusteegenskaper. Bunadskoen har stabil hel- og tåkappe som gir meget god komfort. Bunadskoen har neolit såle som er meget godt egnet for ute bruk under norske værforhold. Bunadspennen kan enkelt skiftes hvis man har en annen spenne man ønsker å bruke. Klaveness bunadsko kan brukes til alle typer bunader og folkedrakter.
kr 1 399,00

Klaveness Britt

Klaveness "Britt" er en elegant bunadsko med en helhøyde på 45 mm. Bunadskoen har overdel i sort kalveskinn av høy kvalitet, og med mykt tekstil fòr med gode pusteegenskaper. Bunadskoen har stabil hel- og tåkappe som gir meget god komfort. Bunadskoen har neolit såle som er meget godt egnet for ute bruk under norske værforhold. Bunadspennen kan enkelt skiftes hvis man har en annen spenne man ønsker å bruke. Klaveness bunadsko kan brukes til alle typer bunader og folkedrakter.
kr 1 399,00

Klaveness bunadsko

Klaveness bunadstøvlett er tuftet på tradisjon og historie. Det var svært vanlig før i tiden å bruke snørestøvlett til bunad og folkedrakter. Bunadstøvletten er i skinn og har neolitt såle som er meget godt egnet for ute bruk under norske værforhold. Bunadstøvletten er fòret med skinn, har uttagbar innersåle og leveres med ett ekstra sett med sateng lisser.
kr 2 299,00

Klaveness Per

Klaveness «Per» er en populær herre bunadsko med en klassisk skospenne i tinn. Bunadskoen er har overdel i kalveskinn og har i tillegg skinnfòr med gode puste egenskaper. Bunadskoen har neolit såle som er meget godt egnet for ute bruk under norske værforhold. Klaveness «Per» kan brukes til alle typer herrebunader
kr 1 800,00

Klaveness Lisa (vidde K)

Lisa har særdeles god passform, tåformen er utviklet med tanke på de som ønsker litt ekstra rom for tærne. Hælen på Lisa lesten er også anatomisk utformet, dette gjør at skoene som er laget på denne lesten får et fast grep rundt foten uten å føles for stram. Skinn med en vokset overflate, noe som resulterer i et vanntett og slitesterkt materiale.
kr 2 099,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 850,00 Til: kr 2 299,00
kr850 kr2299
Våre merker