Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Skopleie og tilbehør

I denne kategorien finner du massevis av produkter for å pleie skoene dine, i tillegg til små produkter som kan være med på å justere hvordan din følelse av skoen er på foten. Dette er en enkel og bærekraftig måte som er med på å forlenge skoens levetid. Gode såler er også enkle og rimelige grep hvor du kan bytte ut ødelagte komponenter ved skoen din, fremfor å kjøpe helt nye sko.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Bama Lakk Lotion

Effektiv behandlig av dine lakksko
kr 79,00

2GO REBORN SUEDE KIT

Et eksklusivt skopleiesett for ruskinn / nubuck sko. Settet inneholder en "flytende" skokrem som gir næring og oppdatering av fargen på skoene dine. En trebørste for semsket skinn med messing- og nylonbørster samt en rengjøringsblokk som effektivt fjerner smuss. Rengjøringsblokken fungerer også på gummisåle kanter. 2GO Reborn Suede Kit gjør det enkelt å passe skoene.
kr 229,00

2GO Reborn White Kit

Det ultimate skopleiesettet for hvite joggesko. Settet inneholder et kraftig rengjøringsmiddel for alle materialer og en mikrofiber rengjøringsklut som effektivt rengjør skoene dine. Det flytende hvite skopusset inneholder en ekstra mengde fargepigmenter og fungerer på lær, tekstiler og også på gummi som sålekanter. Passer til alle hvite skinn- og tekstilsko. Med 2GO Reborn White Kit gjør du de hvite joggeskoene dine hvite igjen.
kr 250,00

2GO RAPID SHINE NØYTRAL

Pussesvamp med ekstra pigment som raskt gir glans til skinnsko og syntetisk skinn.
kr 55,00

2GO Reborn Leather Kit Diverse Farger

Eksklusivt skopleiesett for glatt skinn / skinnsko. Settet inneholder en eksklusiv skokrem som pleier og frisker opp skinnet. En børste i bøketre med hestehår og en poleringsklut i fleece som gir ekstra glans. Med 2GO Reborn Leather Kit er det enkelt å passe skoene.
kr 229,00

2GO Arcus Såle

Skinnsåle med ekstra støtdemping og oppygning i fotbuen
kr 300,00

Azzezo Skobørste Combi

Enkel skobørste av tre med påsmøre børste. Naturhår.
kr 60,00

Filter by:

Clear All
banner