Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Skopleie og tilbehør

Her finner du massevis av produkter for å pleie skoene dine, i tillegg til andre varer som såler og lisser, som kan være med på å forbedre din følelse av hvordan skoen er på foten. Dette er en enkel og bærekraftig måte for å forlenge skoens levetid. Gode såler eller lisser er også enkle og rimelige grep, hvor du kan bytte ut ødelagte komponenter ved skoen din, fremfor å kjøpe helt nye sko.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

2GO Replace Såler

5-pack. Ultratynne fuktabsorberende hygiene såler. Lett parfymert med en frisk duft av sitrus. Sikrer friske og tørre føtter. Fukt transporteres av det øverste materialet, ledes videre til det innerste laget og absorberes. Stabiliserende og sklisikker underside som hindrer at den innerste sålen blir våt. Sålen bør skiftes ofte for å sikre et friskt klima i skoen.
kr 110,00

Såler SOFT

Myk og ventilerende komfortsåle. Overside i viskose på et dobbelt lag av rent lateksskum med aktivt kull som motvirker dårlig lukt. Perforasjonen virker som luftventilasjon. Sålen er behagelig myk og gir god polstring under foten. Er perfekt til å fylle ut f.eks pensko til barn.
kr 60,00

HALV SÅLE

myk og ventilerende halvsåle. Overside av viskose på et dobbelt lag av rent lateksskum med aktivt kull som motvirker dårlig lukt. Sålen er behagelig myk og gir god polstring under forfot. Legges fremme i skoen. Perfekt til pumps.
kr 45,00

FELT SÅLE

Varm og robust filtsåle. Oversiden av ekte ullfilt er varmende og har fuktabsorberende evne. Underside av robust polypropylen. Holder føttene varme og tørre. Passer til de fleste typer sko. Perfekt i gummistøvler.
kr 55,00

2GO HEEL GRIP

Myk og smidig kjippekappe som hindrer at hælen sklir opp og ned i hælkappen. Ta av den gjennomsiktige filmen og plasser kjippekappen i hælkappen. Ekte skinn Perfekt i pensko som er litt for stor.
kr 35,00

arch support Medium

Arch support medium er en såle med høy ytelse som gir dynamisk støtte til folk med medium svang. Forbedrer utholdenheten og reduserer følelsen av slitne føtter. Den dype hælstøtten holder foten på plass. Hælputen gir en utmerket støtdemping, jevner trykket og forbedrer ytelsen. Perfekt for økt komfort og støtte i de fleste sko.
kr 330,00

sneaker white

Flytende skokrem med ekstra hvitt fargepigment. Dekker riper og tar bort smuss på hvite skinn og tekstil sko. Stick med svamp for smidig påføring.
kr 90,00

SILKY FRESH

Spray med ekte silke. Myker opp føttene dine. Beskytter føttene mot friksjon i skoene dine og holder dem friske og tørre.
kr 105,00

Filter by:

Clear All
banner