Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Store Sko

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Rohde tøffel

kr 1 099,00

Ecco Byway Tred

Den perfekte skoen til alle anledninger og forhold
kr 1 700,00

Isba Mocca Herre

Husker du den populære vinterskoen fra 80-tallet? Dette er vinterskoen som aldri går av moten.
kr 3 599,00

Adidas

Fra morgen til kveld er du alltid i bevegelse. Du trenger sko som kan følge med. Disse Adidas joggeskoene kombinerer komfort og allsidighet. Cloudfoam mellomsåledemping gjør at hvert trinn føles uanstrengt.
kr 899,00

Adidas

Jo lengre løpeturen er, jo mer tid får du til å tilbringe ute i frisk luft. Bygg avstand inn i løperutinen din i den polstrede komforten til disse Adidas-løpeskoene. En Bounce-mellomsåle i full lengde gir myke landinger på hvert skritt. En lett overdel i mesh pakker foten inn i luftig komfort, samtidig som den legger til låsing og støtte der du trenger det mest. Laget med en rekke resirkulerte materialer, har denne overdelen minst 50 % resirkulert innhold.
kr 1 099,00

Adidas

Klar til å øke treningen din? Disse Adidas-skoene hjelper deg å ta neste steg i løpereisen. Lett Bounce-demping gir komfort og fleksibilitet for å holde deg energisk når du legger flere mil til din daglige løpetur. Den langvarige yttersålen i gummi sikrer trekkraft på varierte overflater, slik at du kan gå med selvtillit.
kr 1 099,00

Adidas

Utvid utvalget ditt med disse Adidas Terrex terrengløpeskoene. Deres polstrede mellomsåle og pute-lignende hæl demping legger opp til komfort hele dagen trinn etter trinn. En hybridsåle går lett mellom vei og sti. Hevede sidevegger komplementerer den konstruerte overdelen i mesh for å legge til stabilitet for trygt fotfeste, uansett hvor stien tar deg.
kr 1 199,00

Adidas

En kombinasjon av en lett og pustende konstruert mesh-overdel med en LIGHTSTRIKE-mellomsåle i full lengde for raskere bevegelse og slitesterk yttersåle ble bygget for løpere som ønsker å presse seg selv til neste nivå. Laget med en serie resirkulerte materialer.
kr 1 099,00

Filter by:

Clear All
banner