FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Tursko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Ecco Xpedition III

kr 1 900,00

Ecco xpedition goretex

En slitesterk og vanntett turstøvel som bruker pustende tekstiler og PU-lær. GORE-TEX teknologi gjør overdelen vanntett, mens den innovative RECEPTOR® teknologien støtter foten og guider den effektivt gjennom alle fasene i steget.
kr 1 600,00

Ecco Biom Terrain goretex

ECCO BIOM TERRAIN BOOT er vanntett og slitesterk. Denne snørestøvelen beskytter deg fra regn og snø, takket være GORE-TEX og behagelig varmtfôr. En yttersåle i gummi gir utmerket grep i all slags terreng, mens det ankelthøye skaftet gir stabilitet og støtte.
kr 2 000,00

Viking goretex

kr 1 400,00

ECCO Terracruise LT Booly GTX

Lette, fleksible og multifunksjonelle,. Disse skoene er perfekte for raske friluftopplevelser og god turkomfort hver dag. GORE-TEX holder foten din tørr og luftig gjennom hele dagen.
kr 1 300,00

ECCO Wayfly

Ecco Wayfly er en vanntett sko i mesh materiale. Perfekt for vandring i bygater. Med GORE-TEX®, noe som gjør den til et godt valg i all slags vær. God dempende såle. Speedlace snøring gjør at skoen er rask å få av og på.
kr 1 300,00

Adidas

En lett terreng sko til dame med GORE-TEX® membran som gjør skoen vanntett. En Traxion-yttersåle gir sikkert grep, uansett terreng.
kr 1 399,00

ECCO Cool

Super myk skinnsko fra Ecco med snøring. Skoen er laget med ECCOs GORE-TEX® SURROUND som gjør skoen ekstra pustende gjennom sålen, men fortsatt 100% vanntett. Sålen er laget av en to-komponent såle som er ekstra holdbar og støtabsorberende. Overdelen er laget av yak skinn.
kr 1 120,00 kr 1 600,00