Fri frakt over 999,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk

Vintersko

 

Her finner du Nordås Skos utvalg av vintersko til dame. 

Nordås sko har et bredt utvalg vintersko i en rekke forskjellige merkevarer og til en rekke forskjellige anledninger og vær. ECCO, Timberland, Rieker, Remonte, Caprice, Tamaris, Isba og Kastell er bare noen av merkene vi har. Finn dine vintersko her i denne kategorien.

Se som Grid Liste
Sorter etter

Copenhagen Shoes Pretty 22

Copenhagen Shoes Pretty er designet i kombinasjon med svart skinn og ekte lakkskinn. De feminine og sporty detaljene gir et utrolig annerledes og spennende utseendet. Bruk disse med favorittbuksene dine, eller ta på deg et skjørt eller kjole. Disse svarte skinnstøvlene er normal i størrelse.
kr 1 699,00

Rieker Skolett

Enkel og klassisk vintersko fra Rieker. Denne skoletten i skinn er også utstyrt med varmtfor som holder føttene dine varm. Rieker-tex sørger for at denne vinterskoen også er vannavvisende. Glidelås sørger for enkel av/på
kr 1 099,00

Rieker Skolett

Rieker damestøvel i brun Z4959-22. Modellen har en fin brun farge og har fine gulldetaljer. Deilig myk og glidelås på innsiden, samt god passform.
kr 1 099,00

Rieker Skolett

Røff skolett til dame fra Rieker. Hold deg varm og stilig i disse vinterskoene fra Rieker. Varmt teddyfor og mønstrete såle i god gummiblanding sørger for at føttene har det bra i vinter.
kr 799,00

Rieker Skolett

Z9180-01 fra Rieker er trekvart lange svarte skinnstøvler designet i en trendy Chelsea-støvelstil med et tykt panel av strikk på yttersiden av skaftet og glidelås på innsiden.
kr 999,00

Rieker Skolett

Rieker støvel i beige for kvinner. Fin støvel i en fin lys beige farge, med sorte detaljer. Modellen har en fin skinnoverflate, samt strikk på begge sider som gjør den enkel å ta av/på.
kr 999,00

Filter by:

Clear All
banner