FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Timberland yellow boot

Den originale yellowbooten fra Timberland er alltid like populær.
kr 1 999,00

Timberland vintersko

Varmtfòret vintersko fra Timberland.
kr 2 099,00

Sata vintersko

Denne kraftige vinterskoen er laget av et mykt skinn. Den er Finsk og har alle de nordiske kvalitetene som trengs i en sko. Skoen er ekstra bred og den kan åpnes med 2 borrelåser. Meget god såle til et glatt underlag.
kr 1 499,00

Sata vintersko

Finsk vintersko med meget god såle og varmt ullfór. Skoen er laget for nordisk klima, så den er perfekt for en norsk kald vinter.
kr 1 399,00

Ecco Xpedition

Sterke turstøvler med varmt fòr og GORE-TEX® vanntett membran som holder føttene 100 % tørre. RECEPTOR®-teknologi sørger for dynamisk støtte uansett hvor vanskelig terrenget er. Lukkesystem med lisser sørger for en skreddersydd, komfortabel passform. Robust yttersåle er sterk, men fleksibel for turer i ujevnt terreng. Designet for komfort hele dagen. Hvert steg får støtte takket være den unike RECEPTOR® -teknologien. Fleksibel og lett yttersåle med godt fotfeste gir stabilitet på røffe overflater.
kr 1 600,00

ECCO ENNIO GORETEX

Herre sko med en sporty look. Disse ankelhøye skoene har GORE-TEX® membran og ideelle for et nordisk klima. Innlegg av tekstil skaper ekstra interesse, uten å forstyrre nubuk overdelens naturlige og pene look. Den polstrete hælkappen støtter ankelen mens du går.
kr 1 600,00

Filter by:

Clear All
Våre merker