FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Skechers Escape

Veldig god tursko fra Skechers i modellen Outdoor i mørkeblå og svart tekstil. Støvlen er isolert, så den kan brukes året rundt og puster godt samtidig. Det er en snøresko, slik at den kan tilpasses bredde av foten. Støvlen fra Skechers sitter bra rundt hælen og har myke og lette såler med gummi under bunnen. Hele bunnen er laget i et støtabsorberende materiale, så de er gode å gå i. Den er vanntett og egner seg godt til lange gåturer. Husk at den er litt liten i størrelsen.
kr 1 299,00

Merrell W's Moab FST Ice+ Thermo Shoes Granite

Denne turskoen fra Merrell er blant det beste du får med sklisikker såle. Dette er takket være den revolusjonerende Artic Grip sålen fra Vibram. Den spesielle sålen sørger for at du står stødt på isete underlag og skoen er dermed det ultimate valget for isete dager. Skoen er også vanntett slik at man holder seg tørr på beina i vått turterreng. Midtsålen er støtabsorberende, og du finner en ekstra støtdemping i hælen, som er spesielt verdsatt når du går med tung pakning.
kr 1 899,00

Swims Skolett

Motion Chukka er en vannavstøtende og meget holdbar sko du kan bruke til alle anledninger der du ønsker å ta deg godt ut samtidig som du ønsker å holde deg tørr på beina. Den oransje kontrastfargen på sålen gir skoen et tøft utseende.
kr 1 799,00

Swims Boot

Swims sko i skinn som er vanntett. En funksjonell vintersko som passer for all slags vær, og som holder deg tørr og komfortabel. Skoene er litt store på størrelsen, og det anbefales at vintersko er litt romslige. Skoen er laget i polyester og lær og har såler av gummi.
kr 2 199,00

Ecco Terracruise II

kr 1 400,00

Topaz

Den orginale selskinsstøvelen fra Topaz of Norway. Utrolig varme og god komfort. Gummisåle sørger for optimalt grep. Størrelse 42-45 leveres med sorte lisser.
kr 3 049,00

Filter by:

Clear All
Våre merker