FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vintersko

Se som Grid Liste
Sorter etter

Adidas Goretex Høye

Mestre terrenget i all slags vær, i disse terrengskoene for herre. De lette utendørsskoene har en teknisk design, med GORE-TEX®-for og en slitesterk, mellomhøy overdel i mesh. En Traxion-yttersåle gir sikkert grep i ujevnt terreng.
kr 1 499,00

Leaf Esum

Leaf Esum er en halvhøy vintersko fra Leaf. Dette er en tøff fóret modell som holder foten varm og tørr. Skoen har en ITC-membran som vil være vanntett minimum 15000 skritt.
kr 799,00

Viking Rondane Goretex

Lett og komfortabel fjellstøvel med GORE-TEX®-membran og overdel i fullnarvet skinn. Bred lest som gir foten godt med plass. Myk og sikker gummisåle. Rondane er en støvel som egner seg godt til fjellturer, og lar deg nyte utsikten til det fulle uten å tenke på fottøyet. Støvelen har et mellomhøyt skaft med god polstring rundt kanten som sørger for støtte og komfort. Overdelen er kledd i fullnarvet skinn som gjør skoen slitesterk og holdbar. Solide maljer og kroker til lissesnørene. Fjellstøvelen har en typisk bred Viking-lest, noe som sikrer god passform og komfort når du er ute og går. Viking’s egenutviklede UGC®-såle har en mykere gummi og et unikt patentert mønster som sørger for at du får godt grep i underlaget.
kr 1 999,00

Merrell Moab Fst Ice+ Thermo Black

Denne turskoen fra Merrell er blant det beste du får med sklisikker såle. Dette er takket være den revolusjonerende Artic Grip sålen fra Vibram. Den spesielle sålen sørger for at du står stødt på isete underlag og skoen er dermed det ultimate valget for isete dager. Skoen er også vanntett slik at man holder seg tørr på beina i vått turterreng. Midtsålen er støtabsorberende, og du finner en ekstra støtdemping i hælen, som er spesielt verdsatt når du går med tung pakning.
kr 1 899,00

Merrell Vego Mid Leather Svart

Den perfekte skoen for lette turer. Hold deg vanntett med en full skinn overdel, god komfort og bra grepssåle.
kr 1 299,00

Viking Rask Goretex

Rask GTX Men's fra Viking Footwear er et par støvler for herrer som passer til vandringen.
kr 1 699,00

Filter by:

Clear All
Våre merker