Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Adidas

Adidas er en av verdens mest ikoniske og anerkjente merkevarer innen sportsklær og sko. Fra klassiske joggesko og til trendy sneakers og sandaler/slippers, Adidas har et bredt utvalg av produkter som appellerer til både mosjonister og stilbevisste forbrukere. Det tyske merket har en lang historie med innovasjon og kvalitet, og har vært et ledende navn innen sportsklær og sko i over 70 år.

Adidas har også vært en pioner innen bærekraft og har gjort betydelige fremskritt i å redusere miljøpåvirkningen av produksjonen sin. Merket har forpliktet seg til å bruke resirkulerte materialer og jobbe mot en sirkulær produksjonsmodell for å redusere avfall og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Hos Nordås Sko finner du et bredt utvalg av Adidas-produkter, for både menn, kvinner og barn. Enten du er på jakt etter en ny løpesko eller et par trendy sneakers, har vi det du trenger fra Adidas.

Vi er stolte av å tilby kundene våre et av verdens mest anerkjente merker innen sko. Kvalitet, innovasjon og bærekraft er kjerneverdier hos Adidas, og vi er glade for å kunne tilby deres produkter på vår nettbutikk. Utforsk vårt utvalg av Adidas-produkter i dag og opplev det beste innen sportsklær og sko!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

adidas

Lett og luftig joggesko fra Adidas.
kr 650,00

adidas

Lett og luftig joggesko fra Adidas med gule detaljer. Hvit undersåle som kan brukes både inne og ute.
kr 599,00

adidas

Joggesko fra Adidas med bounce teknologi i sålen. Non marking undersåle som gjør at den kan brukes inne, i tillegg til ute. Skoen er i lett og luftig tekstilmateriale som puster godt.
kr 699,00

adidas

Lett og luftig joggesko fra Adidas med tøffe røde detaljer og cloudfoam såle. Hvit undersåle som gjør at den kan brukes både inne og ute.
kr 650,00

adidas

Lett og luftig joggesko fra Adidas med lightmotion såle.
kr 650,00

adidas

Lett og luftig joggesko fra Adidas. Hvit innersåle som kan brukes både inne og ute.
kr 550,00

adidas

Lett og luftig joggesko fra Adidas i kul grønnfarge. Denne skoen har cloudfoam såle, med gummi under som gir godt grep.
kr 599,00

adidas

Kul og trendy sneaker fra Adidas i syntetisk materiale. Skoen har gummisåle som gir godt grep.
kr 599,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 299,00 Til: kr 4 500 000,00
kr299 kr4500000
banner