FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Adidas

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Adidas FortaGym CF K

Gymsko med non-marking såle. Med denne skoen kommer barnet raskt i gang med trening takket være borrelås som gjør det enkelt for barnet å få av og på skoene. Og med borrelås slepper barnet være redd for at snøringen går opp midt under treningen.
kr 499,00

Adidas CALIBRATE

En meget lett joggesko til hverdags og til trening. Disse løpeskoene er laget med en luftig og lett overdel av mesh. Skoen har en slitesterk yttersåle av gummi som gir godt grep på asfalten og leverer stabiliteten du trenger. Mellomsålen demper og gir komfort til hvert eneste steg
kr 559,20 kr 699,00

Adidas AltaRun K

God joggesko til hverdags og til trening. Skoen har hvit såle og er dermed et perfekt valg til trening i hall. Luksuriøs demping sørger for komfort hele dagen.
kr 499,00

Adidas RapidaRun EL I

Disse kule joggeskoene er laget for små barn som leker. Skoen har en pustende mesh-overdel som omslutter foten for en tettsittende passform. Den lette og slitesterke EVA-mellomsålen og -yttersålen gir komfort hele dagen lang.
kr 549,00

Adidas Falcon K

God joggesko til hverdags og til trening. Luksuriøs demping sørger for komfort hele dagen.
kr 549,00

Adidas FortaRun X K

FortaRun er en joggesko til junior med god demping som gjør at barnet får den komforten som trengs for en dag med løping og leking.
kr 599,00

Adidas FortaRun X K

Disse skoene har en passform som er designet for jenter, og har en overdel i mesh som ligner på strikket materiale, med klassiske lisser. Luksuriøs demping sørger for komfort hele dagen.
kr 599,00

Adidas CF RACER TR K

Adidas Racer er en kul joggesko med god demping. I denne skoen får barnet den komforten som trengs for en dag med løping og leking.
kr 599,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 249,00 Til: kr 1 499,00
kr249 kr1499
Våre merker