Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Adidas

Adidas er en av verdens mest ikoniske og anerkjente merkevarer innen sportsklær og sko. Fra klassiske joggesko og til trendy sneakers og sandaler/slippers, Adidas har et bredt utvalg av produkter som appellerer til både mosjonister og stilbevisste forbrukere. Det tyske merket har en lang historie med innovasjon og kvalitet, og har vært et ledende navn innen sportsklær og sko i over 70 år.

Adidas har også vært en pioner innen bærekraft og har gjort betydelige fremskritt i å redusere miljøpåvirkningen av produksjonen sin. Merket har forpliktet seg til å bruke resirkulerte materialer og jobbe mot en sirkulær produksjonsmodell for å redusere avfall og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Hos Nordås Sko finner du et bredt utvalg av Adidas-produkter, for både menn, kvinner og barn. Enten du er på jakt etter en ny løpesko eller et par trendy sneakers, har vi det du trenger fra Adidas.

Vi er stolte av å tilby kundene våre et av verdens mest anerkjente merker innen sko. Kvalitet, innovasjon og bærekraft er kjerneverdier hos Adidas, og vi er glade for å kunne tilby deres produkter på vår nettbutikk. Utforsk vårt utvalg av Adidas-produkter i dag og opplev det beste innen sportsklær og sko!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

adidas

Kul og trendy sneaker fra Adidas i syntetisk materiale.
kr 550,00

adidas

Adidas sneaker med søte hjertedetaljer og lyserosa lisser. Skoen er i syntetisk materiale, med luftehull på siden for å gi en lett og luftig følelse.
kr 599,00

adidas

Kul og trendy sneakers fra Adidas.
kr 550,00

adidas

Kul og trendy sneaker fra Adidas.
kr 550,00

adidas

Kul og trendy sneaker fra Adidas.
kr 599,00

Adidas

Fra morgen til kveld er du alltid i bevegelse. Du trenger sko som kan følge med. Disse Adidas joggeskoene kombinerer komfort og allsidighet. Cloudfoam mellomsåledemping gjør at hvert trinn føles uanstrengt.
kr 899,00

Adidas

Klar til å øke treningen din? Disse Adidas-skoene hjelper deg å ta neste steg i løpereisen. Lett Bounce-demping gir komfort og fleksibilitet for å holde deg energisk når du legger flere mil til din daglige løpetur. Den langvarige yttersålen i gummi sikrer trekkraft på varierte overflater, slik at du kan gå med selvtillit.
kr 1 099,00

Adidas

Utvid utvalget ditt med disse Adidas Terrex terrengløpeskoene. Deres polstrede mellomsåle og pute-lignende hæl demping legger opp til komfort hele dagen trinn etter trinn. En hybridsåle går lett mellom vei og sti. Hevede sidevegger komplementerer den konstruerte overdelen i mesh for å legge til stabilitet for trygt fotfeste, uansett hvor stien tar deg.
kr 1 199,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 299,00 Til: kr 4 500 000,00
kr299 kr4500000
banner