FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Adidas

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Adidas lite racer

Joggesko med god demping som gjør at barnet får den komforten som trengs for en dag med løping og leking. Mellomsåle og yttersåle i EVA gjør skoene lette.
kr 549,00

Adidas alphabounce rc 2 w

Allsidig sko som kan brukes til både hverdag, studio og løping. Skoen har god fjæring og responsiv demping. Den sømløse overdelen i mesh gjør det behagelig for foten å bevege seg i alle retninger.
kr 999,00

Adidas TERREX AX2R CF K

Disse skoene er laget for små turgåere, og er beregnet for all slags bruk utendørs. Traxion-yttersålen gir optimalt grep i alle typer terreng. En myk EVA-mellomsåle gir lett demping slik at barnet kan nyte de gode turopplevelsene med en luksuriøs komfort.
kr 699,00

Adidas LITE RACER CLN

Lite Racer har elegante linjer for en minimalistisk stil, og har en lett og pustende mesh-overdel. Myk demping gir komfort gir den komforten man trenger i en hverdag.
kr 749,00

Adidas FALCON K

Moderne joggesko fra Adidas til junior. Den helt sorte joggeskoen skiller seg ut med tøffe detaljer med ton-i-ton 3-Stripes.
kr 549,00

Adidas LITE RACER RBN K

Disse skoene har en lett overdel av tekstil som holder om foten med en sokkelignende konstruksjon.. Mellomsålen demper og gir komfort til hvert eneste steg.
kr 699,00

Adidas FortaRun X CF K

FortaRun er en tøff joggesko som er designet for jenter. Skoen har en overdel i mesh som ligner på strikket materiale. Borrelåsen gjør barnet ditt raskt klar for lek og moro. Luksuriøs demping sørger for komfort hele dagen.
kr 549,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 249,00 Til: kr 1 499,00
kr249 kr1499
Våre merker