FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Adidas

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Adidas alphabounce rc 2 w

Allsidig sko som kan brukes til både hverdag, studio og løping. Skoen har god fjæring og responsiv demping. Den sømløse overdelen i mesh gjør det behagelig for foten å bevege seg i alle retninger.
kr 999,00

Adidas TERREX AX2R CF K

Disse skoene er laget for små turgåere, og er beregnet for all slags bruk utendørs. Traxion-yttersålen gir optimalt grep i alle typer terreng. En myk EVA-mellomsåle gir lett demping slik at barnet kan nyte de gode turopplevelsene med en luksuriøs komfort.
kr 699,00

Adidas FALCON K

Moderne joggesko fra Adidas til junior. Den helt sorte joggeskoen skiller seg ut med tøffe detaljer med ton-i-ton 3-Stripes.
kr 549,00

Adidas LITE RACER RBN K

Disse skoene har en lett overdel av tekstil som holder om foten med en sokkelignende konstruksjon.. Mellomsålen demper og gir komfort til hvert eneste steg.
kr 699,00

Adidas FortaRun X CF K

FortaRun er en tøff joggesko som er designet for jenter. Skoen har en overdel i mesh som ligner på strikket materiale. Borrelåsen gjør barnet ditt raskt klar for lek og moro. Luksuriøs demping sørger for komfort hele dagen.
kr 549,00

Adidas FortaGym CF K

Gymsko med non-marking såle. Med denne skoen kommer barnet raskt i gang med trening takket være borrelås som gjør det enkelt for barnet å få av og på skoene. Og med borrelås slepper barnet være redd for at snøringen går opp midt under treningen.
kr 499,00

Adidas AltaRun K

God joggesko til hverdags og til trening. Skoen har hvit såle og er dermed et perfekt valg til trening i hall. Luksuriøs demping sørger for komfort hele dagen.
kr 499,00

Adidas RapidaRun EL I

Disse kule joggeskoene er laget for små barn som leker. Skoen har en pustende mesh-overdel som omslutter foten for en tettsittende passform. Den lette og slitesterke EVA-mellomsålen og -yttersålen gir komfort hele dagen lang.
kr 549,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 249,00 Til: kr 1 499,00
kr249 kr1499
Våre merker