FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Jobbsko

Om Jobbsko Nettbutikken

Nordassko.no/jobbsko er nettstedet for deg som trenger gode sko til ditt yrke. Vi har et bredt utvalg for mange ulike bransjer. Jobber du på kontor eller i butikk, i helsevesenet, på hotell eller restaurant eller i en håndverksbedrift trenger du gode arbeidssko. Alle som står og går mye på jobben bør ha sko med god såle og demping - dette er et viktig bidrag til å forebygge belastningskader og slitasje.

 

Velkommen til en hyggelig handel!

Se som Grid Liste
Sorter etter

ECCO Edinburgh

Pen mokasin fra ECCO i sort glatt skinn. Uten lisser gjør at det er lett å trakke både inn og ut av skoen, i tillegg til å gi et enkelt og stilrent design. Comfort Fibre sålen bidrar til et godt klima i skoen.
kr 1 100,00

ECCO Felicia

Kilehælen faller aldri ut av stil, og denne stilige damemokkasinen fyller alle krav. En forretningsmessig sko i mykt skinn som skjuler et hav av komfortkomponenter, inkludert det unike ECCO Comfort Fiber System for et behagelig klima i skoen
kr 1 100,00

ECCO Fjuel

Sporty og smart damesko som like gjerne kan brukes til hverdag som på tur. Virkelig komfortabel sko som er designet for en aktiv livsstil gjennom BIOM NATURAL MOTION technology
kr 1 700,00

ECCO Harold

En stilren og klassisk sko fra ECCO til alle anledninger. Shock point og yttersåle i PU gir en utrolig demping.
kr 1 100,00

ECCO Harold goretex

En stilren og klassisk sko fra ECCO til alle annledninger. Narvet ECCO okseskinn sammen med ECCOs egna Comfort Fibre såle med skinn overdel gir et godt klima i skoen. Shock point og yttersåle i PU gir en utrolig demping. Denne skoen er også Gore-Tex, noe som gjør den helt vanntett og puster godt!
kr 1 300,00

ECCO Helsinki

En stilren og klassisk sko fra ECCO til alle annledninger. Narvet ECCO okseskinn sammen med ECCOs egna Comfort Fibre såle med skinn overdel gir et godt klima i skoen. Shock point og yttersåle i PU gir en utrolig demping.
kr 1 300,00

Filter by:

Clear All