FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Jobbsko

Om Jobbsko Nettbutikken

Nordassko.no/jobbsko er nettstedet for deg som trenger gode sko til ditt yrke. Vi har et bredt utvalg for mange ulike bransjer. Jobber du på kontor eller i butikk, i helsevesenet, på hotell eller restaurant eller i en håndverksbedrift trenger du gode arbeidssko. Alle som står og går mye på jobben bør ha sko med god såle og demping - dette er et viktig bidrag til å forebygge belastningskader og slitasje.

 

Velkommen til en hyggelig handel!

Se som Grid Liste
Sorter etter

ECCO Fjuel

Sporty og smart damesko som like gjerne kan brukes til hverdag som på tur eller jobb. Virkelig komfortabel sko som er designet for en aktiv livsstil gjennom BIOM NATURAL MOTION technology.
kr 1 700,00

ECCO Harold

En stilren og klassisk sko fra ECCO til alle anledninger. Shock point og yttersåle i PU gir en utrolig demping.
kr 1 100,00

ECCO Harold goretex

En stilren og klassisk sko fra ECCO til alle annledninger. Narvet ECCO okseskinn sammen med ECCOs egna Comfort Fibre såle med skinn overdel gir et godt klima i skoen. Shock point og yttersåle i PU gir en utrolig demping. Denne skoen er også Gore-Tex, noe som gjør den helt vanntett og puster godt!
kr 1 300,00

ECCO Helsinki

En stilren og klassisk sko fra ECCO til alle annledninger. Narvet ECCO okseskinn sammen med ECCOs egna Comfort Fibre såle med skinn overdel gir et godt klima i skoen. Shock point og yttersåle i PU gir en utrolig demping.
kr 1 300,00

ECCO Light GTX Dame

Praktisk GORE-TEX® sko som passer perfekt til Nordisk klima. Skoen er vanntett og garanterer at føttene holdes tørre hele dagen. RECEPTOR®-teknikk gir dynamisk støtte og stabilitet i hvert steg. Tekstil fôret har god luftgjennomstrømning som gir et sunt klima i skoen.
kr 1 300,00

ECCO Light IV GTX Herre

En sportslig, maskulin herresko i fullnarvet skinn. GORE-TEX® garanterer at føttene holdes tørre hele dagen. RECEPTOR®-teknik gir dynamisk støtte og stabilitet i hvert steg. Textilfòret har god luftgjennomstrømning som gir et sunt klima i skoen og holder føttene friske.
kr 1 300,00

Filter by:

Clear All
Våre merker