FRI FRAKT OVER 999,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Jobbsko

 

Se som Grid Liste
Sorter etter

Eik klogg (sonesko)

Kloggen er myk og lett, og komfortabel på foten. Enkel å trakke inn og ut av. Kan brukes som arbeidssko eller som inne/ute-sko.
kr 749,00

Ara pumps

kr 1 199,00

Skechers Womens Work: Relaxed Fit - Eldred SR

Denne skoen er CE-merket og er godkjent som en arbeidssko.
kr 999,00

Sika move

Sika Move er en arbeidssko som er lett og pustende. Den har et design som passer til de fleste yrker som krever en sort arbeidssko. Sålen er ekstra sklihemmende og gir godt grep på glatte flater. Luftboblene i yttersålen gir en unik støtdemping under hele foten og forebygger skader i knær, hofter og rygg. Innleggsålen er pustende og støtdempende og reduserer luktplager. Skoene kan vaskes i 30 °C.
kr 999,00

Klaveness Thea sandal (vidde G)

Det fine med denne sandalen er de justerbare elastiske snørebåndene som gir ingen trykk over vristen av foten. Modellen er basert på en bred lest. Innersålen er utagbar og kan skiftes til din egen såle ved behov. Sandalen har skinn i overlær og fôr, og PU såle med gummi spor som gjør den sklisikker.
kr 1 299,00

Klaveness Frida (vidde L)

Klaveness modell i mykt skinn som er ekstra god og bred. Passer føtter som trenger ekstra bredde. Meget god komfort. Denne modellen har en enkel og fleksibel borrelås lukning og har en utagbar innersåle for de som ønsker sin egen såle inni. Dette er en optimal lest for brede nordiske føtter.
kr 1 499,00

Filter by:

Clear All
Våre merker