FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Jobbsko

Om Jobbsko Nettbutikken

Nordassko.no/jobbsko er nettstedet for deg som trenger gode sko til ditt yrke. Vi har et bredt utvalg for mange ulike bransjer. Jobber du på kontor eller i butikk, i helsevesenet, på hotell eller restaurant eller i en håndverksbedrift trenger du gode arbeidssko. Alle som står og går mye på jobben bør ha sko med god såle og demping - dette er et viktig bidrag til å forebygge belastningskader og slitasje.

 

Velkommen til en hyggelig handel!

Se som Grid Liste
Sorter etter

ECCO Light GTX Dame

Praktisk GORE-TEX® sko som passer perfekt til Nordisk klima. Skoen er vanntett og garanterer at føttene holdes tørre hele dagen. RECEPTOR®-teknikk gir dynamisk støtte og stabilitet i hvert steg. Tekstil fôret har god luftgjennomstrømning som gir et sunt klima i skoen.
kr 1 300,00

ECCO Light IV GTX Herre

En sportig, maskulin herrsko i myk nubuck og fullnarvet skinn GORE-TEX® garanterer at føttene holdes tørre hele dagen. RECEPTOR®-teknik gir dynamisk støtte og stabilitet i hvert steg. Textilfòret har god luftgjennomstrømning som gir et sunt klima i skoen og holder føttene friske.
kr 1 300,00

ECCO Melbourne

Sort pen mokasin fra ECCO i sort glatt okseskinn. Uten lisser gjør at det er lett å trakke både inn og ut av skoen, i tillegg til å gi et enkelt og stilrent design. Comfort Fibre sålen bidrar til et godt klima i skoen.

ECCO Melbourne

En stilren og klassisk sko fra ECCO til alle annledninger. Narvet ECCO okseskinn sammen med ECCOs egna Comfort Fibre såle med skinn overdel gir et godt klima i skoen. Shock point og yttersåle i PU gir en utrolig demping.

ECCO Mobile GTX

Fritidssko for dame med GORE-TEX membran som garanterer en vanntett sko. PU-sålen gir maksimal komfort til hvert steg. Yttermateriale av skinn.
kr 1 100,00

ECCO Offroad Dame

ECCOs offroad damesandal tar deg langs uutforskede stier uten tap av komfort eller ytelse. Myk skinnoverdeler med to sidestenger, flere justeringspunkter og en neoprenforing gir deg en myk, skreddersydd passform, mens RECEPTOR®-teknologien i sålen gir enestående dynamisk støtte uansett hvor ujevnt terrenget er.
kr 1 100,00

Filter by:

Clear All