Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Rieker

Rieker er et tysk skomerke som har vært dedikert til å skape komfortable og stilige sko i over 140 år. Rieker-sko er designet med fokus på komfort og funksjonalitet, og er laget av materialer av høy kvalitet som lær og tekstil. Merket bruker også avanserte teknologier i produksjonsprosessen for å sikre at skoene gir optimal støtte og demping for føttene.

Rieker tilbyr et bredt utvalg av sko for både menn og kvinner, inkludert sandaler, sneakers, vintersko og mer.

Rieker er også opptatt av bærekraft og jobber for å minimere miljøpåvirkningen av produksjonsprosessen sin. Merket bruker for eksempel resirkulerte materialer og sørger for å holde produksjonsavfallet på et minimum.

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Rieker støvlett

Varmfôret støvlett med RiekerTex-membran
kr 999,00

Rieker vintersko

Vinterstøvlett fra Rieker i brunt imitert skinn med sorte detaljer og en myk filtkant bak på ankelen. Den har brodder under foten foran som kan skyves inn og ut etter behov med et lite verktøy som du kan ha i lommen. Støvletten har varmt lammefôr og RiekerTex, som gjør den svært vannavstøtende. Støvletten har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til å sitte perfekt på foten. Den har også uttagbar innersåle samt fleksibel yttersåle i gummi med grovt spor.
kr 1 499,00

Rieker skolett

Dette er en komfortabel trendy Chelsea-støvel med glidelås på innsiden og tynt fôr. Den har Riekers spesielle antistress-egenskaper som er lettere mer fleksibel, romsligere og støtdempende.
kr 1 199,00

Rieker boot

Dette er en trendy høyskaftet Chelsea-støvel i skinn og funksjonell innerglidelås. Yttersålen er laget av TR-gummi for best grep.
kr 1 099,00

Rieker vintersko

Deilig varm støvlett fra Rieker i sort imitert skinn med varmt fôr, en fin brun fuskepelskant og kantsøm langs sålen. Den har snøring og glidelås på innsiden som gjør den lett å ta av og på, samt myk innersåle og fleksibel Riricon-yttersåle med grovt spor.
kr 999,00

Rieker pensko

Denne klassiske sorte skoen fra Rieker i mykt skinn har elastiske kiler ved lissene slik at den er lett å ta på og sitter godt på foten. I tillegg har den en myk og fleksibel yttersåle av gummi i sort og brunt.
kr 1 099,00

Rieker støvlett

Høy støvlett fra Rieker i sort skinn med glidelås på innsiden og praktisk elastikk bak, slik at skaftet sitter komfortabelt på leggen. Den har fleecefôr, en myk innersåle og fleksibel yttersåle i TR-gummi for best grep.
kr 1 299,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 1 699,00
kr599 kr1699
banner