Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Rieker

Rieker er et tysk skomerket som har vært dedikert til å skape komfortable og stilige sko i over 140 år. Merket ble grunnlagt i 1874 og har siden den gang vært kjent for sin høye kvalitet og innovative design.

Rieker-sko er designet med fokus på komfort og funksjonalitet, og er laget av materialer av høy kvalitet som lær og tekstil. Merket bruker også avanserte teknologier i produksjonsprosessen for å sikre at skoene gir optimal støtte og demping for føttene.

Rieker tilbyr et bredt utvalg av sko for både menn og kvinner, inkludert sandaler, sneakers, vintersko og mer. Merket har også et utvalg av sko med spesielle funksjoner, som for eksempel sko med uttakbar såle eller med pustende egenskaper for å holde føttene tørre og komfortable.

Rieker er også opptatt av bærekraft og jobber for å minimere miljøpåvirkningen av produksjonsprosessen sin. Merket bruker for eksempel resirkulerte materialer og sørger for å holde produksjonsavfallet på et minimum.

Hos Nordås Sko har vi et bredt utvalg av Rieker-sko for menn og kvinner. Vi er stolte av å tilby kundene våre et av verdens mest anerkjente skomerker, og gir deg muligheten til å utforske et bredt utvalg av Rieker-sko som gir deg både stil og komfort.

Så, hvis du er på jakt etter sko som gir deg både komfort og stil, så er Rieker det perfekte valget for deg. Utforsk vårt utvalg av Rieker-sko i dag og opplev det beste innen skomote!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

rieker

Klassisk og komfortabel damestøvlett i det mykeste skinn. To funksjonelle glidelåser gjør den lett å få på. Innvendig varmt fôr, som går helt ut i tåpartiet, og en myk og behagelig tekstil-dekksåle. I tillegg har støvletten en vannavvisende tex-membran. Sist men ikke minst har den en fleksibel og sklihemmende gummisåle.
kr 1 199,00

Rieker skolett

Lett høst-/vinersko i syntetisk skinn
kr 899,00

Rieker vintersko

Vinterstøvlett i sort skinn med en myk polstret kant bak. Støvletten har varmt lammefôr og RiekerTex, som gjør den vannavstøtende. Støvletten har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til foten. Støvletten har myk innersåle og fleksibel yttersåle i TR-gummi med grovt spor.
kr 1 299,00

Rieker høstsko

Stilig høstsko i semsket skinn og med et tynt fôr
kr 999,00

Rieker mokkasin

Klassisk loafer fra i sort skinn med microstretch og dekorative dusker. Skoen er lett å ta på, har en lav kilehæl på 37 mm og fleksibel Riricon-yttersåle.
kr 799,00

Rieker skolett

Lekker skolett med hel og glidelåsdetaljer
kr 1 099,00

Rieker høstsko

Klassisk og anvendelig høstsko i glatt skinn som er fleksibel og behagelig
kr 1 199,00

Rieker vinterstøvlett (med pigger)

Varmfôret vinterstøvlett med RiekerTex-membran og pigger under (som kan slåes ned)
kr 1 399,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 1 699,00
kr599 kr1699
banner