Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Rieker

Rieker er et tysk skomerket som har vært dedikert til å skape komfortable og stilige sko i over 140 år. Merket ble grunnlagt i 1874 og har siden den gang vært kjent for sin høye kvalitet og innovative design.

Rieker-sko er designet med fokus på komfort og funksjonalitet, og er laget av materialer av høy kvalitet som lær og tekstil. Merket bruker også avanserte teknologier i produksjonsprosessen for å sikre at skoene gir optimal støtte og demping for føttene.

Rieker tilbyr et bredt utvalg av sko for både menn og kvinner, inkludert sandaler, sneakers, vintersko og mer. Merket har også et utvalg av sko med spesielle funksjoner, som for eksempel sko med uttakbar såle eller med pustende egenskaper for å holde føttene tørre og komfortable.

Rieker er også opptatt av bærekraft og jobber for å minimere miljøpåvirkningen av produksjonsprosessen sin. Merket bruker for eksempel resirkulerte materialer og sørger for å holde produksjonsavfallet på et minimum.

Hos Nordås Sko har vi et bredt utvalg av Rieker-sko for menn og kvinner. Vi er stolte av å tilby kundene våre et av verdens mest anerkjente skomerker, og gir deg muligheten til å utforske et bredt utvalg av Rieker-sko som gir deg både stil og komfort.

Så, hvis du er på jakt etter sko som gir deg både komfort og stil, så er Rieker det perfekte valget for deg. Utforsk vårt utvalg av Rieker-sko i dag og opplev det beste innen skomote!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Rieker vintersko

kr 1 099,00

Rieker fritidssko

kr 1 099,00

Rieker høy støvlett

Vinterstøvlett fra Rieker med høyt skaft som er perfekt til vinteren. Støvletten er i sort imitert skinn, har glidelås på innsiden, varmt fôr og RiekerTex, som gjør den svært vannavstøtende. Støvletten har en myk innersåle og fleksibel yttersåle i TR-gummi, syntetisk gummi blanding.
kr 1 199,00

Rieker vintersko

Høy og god vintersko fra Rieker. Fôr av lammeull som holder deg varm, RiekerTex som holder vann og slaps ute, og en god og isolerende såle
kr 1 499,00

Rieker

Sko i skinn som passer både til hverdags og litt penere anledninger
kr 1 099,00

Rieker

Lett sko fra i blått skinn og detaljer som gir den et sporty preg. Den er ekstra bred og har elastiske lisser som gjør den lett å ta på. Skoen har en uttagbar innersåle i SoftFoam som gir god komfort samt en fleksibel yttersåle i TR-gummi.
kr 1 099,00

Rieker pensko

Pensko med RiekerTex-membran som gjør den vannavvisende
kr 999,00

Rieker

Lett og god hverdagssko fra Rieker
kr 999,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 1 699,00
kr599 kr1699
banner