Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Rieker

Rieker er et tysk skomerket som har vært dedikert til å skape komfortable og stilige sko i over 140 år. Merket ble grunnlagt i 1874 og har siden den gang vært kjent for sin høye kvalitet og innovative design.

Rieker-sko er designet med fokus på komfort og funksjonalitet, og er laget av materialer av høy kvalitet som lær og tekstil. Merket bruker også avanserte teknologier i produksjonsprosessen for å sikre at skoene gir optimal støtte og demping for føttene.

Rieker tilbyr et bredt utvalg av sko for både menn og kvinner, inkludert sandaler, sneakers, vintersko og mer. Merket har også et utvalg av sko med spesielle funksjoner, som for eksempel sko med uttakbar såle eller med pustende egenskaper for å holde føttene tørre og komfortable.

Rieker er også opptatt av bærekraft og jobber for å minimere miljøpåvirkningen av produksjonsprosessen sin. Merket bruker for eksempel resirkulerte materialer og sørger for å holde produksjonsavfallet på et minimum.

Hos Nordås Sko har vi et bredt utvalg av Rieker-sko for menn og kvinner. Vi er stolte av å tilby kundene våre et av verdens mest anerkjente skomerker, og gir deg muligheten til å utforske et bredt utvalg av Rieker-sko som gir deg både stil og komfort.

Så, hvis du er på jakt etter sko som gir deg både komfort og stil, så er Rieker det perfekte valget for deg. Utforsk vårt utvalg av Rieker-sko i dag og opplev det beste innen skomote!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Rieker skolett

Rieker støvlett i brun for menn. Lett fôret støvlett, i en fin brun farge. Modellen har skinnoverflate. Modellen har glidelås på innsiden og strikk på utsiden, som gjør den enkel å ta av og på.
kr 1 099,00

Rieker vintersko

Disse nøttebrune snørestøvlene laget av glatt skinn overbeviser med et klassisk design og høy komfort. Snøringen er supplert med glidelås og garanterer dermed best mulig hold og en perfekt passform. Takket være den robuste profilsålen er hvert trinn en trygg affære og dekksålen er ekstra myk. Den har Riekers antistress-kvaliteter, lettere, fleksibel, romsligere og støtdempende.
kr 1 199,00

Rieker vintersko med pigger

Din beste følgesvenn gjennom hele vinteren. Disse vinterskoene har både godt lammullsfôr, RiekerTex-membran og pigger som kan slåes ut på de mest isete dagene. Perfekt i all slags vintervær
kr 1 699,00

Rieker vintersko med pigger

En funksjonell vinterstøvel med varmt fôr, utslagbare pigger, vannavstøtende membran og innvendig glidelås. Den har Riekers antistress-kvaliteter, er lettere, fleksibel, romsligere og støtdempende.
kr 1 399,00

Rieker vintersko

Vinterstøvlett i flott konjakkfarget imitert skinn. Støvletten har varmt fôr som går helt i ut i tåspissen, og RiekerTex som gjør den vannavstøtende. Den har snøring foran og glidelås på innsiden. Dermed er den både lett å ta av og på, samtidig som den kan justeres til å sitte perfekt på foten. Støvletten har en myk innersåle og fleksibel yttersåle i TR-gummi med grovt spor.
kr 999,00

Rieker skolett

Skoletter fra Rieker i skinn med praktisk glidelås i siden som gjør det lettere å komme inn og ut og tynt tekstilfôr som gjør den litt varmere på høst og vinter
kr 999,00

Rieker høstsko

Stilig og funksjonell høstsko fra Rieker
kr 799,00

Rieker høstsko

Stilig og funksjonell høstsko fra Rieker
kr 799,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 1 699,00
kr599 kr1699
banner