Fri frakt over 799,- | tlf. 474 77 998
Filters
Søk

Vintersko

Her finner du Nordås Skos utvalg av vintersko til herre. 

Nordås sko har et bredt utvalg vintersko i en rekke forskjellige merkevarer og til en rekke forskjellige anledninger og vær. 

Se som Grid Liste
Sorter etter

polecat pigg

TENACI TASS GTX er en av våre vanntette sko som holder deg varm og trygg på føttene i Skandinavias varierte klima. De varmfôrede støvlene er slitesterke med vanntett GORE-TEX-membran samtidig som de tilbyr en utrolig behagelig og stabil passform med godt hælgrep og ekstra forsterkning rundt hæl- og tå området. Har glidelås i front for enklere innstigning. Støvelen er kledd med en kraftig mesh-overdel med GoreTex og innside i et deilig fôr som gir deg og føttene dine maksimal pusteevne. TENACI TASS GTX er en av våre modeller med Swedish Grip, mønstrede yttersåler utviklet for våre skandinaviske vintre. Sålen er laget av Phylon med innebygde pigger som gir deg et godt og sikkert grep på blant annet is og snø. Piggene er laget av herdet stål.
kr 849,50 kr 1 699,00

polecat pigg

TENACI KLO GTX er en av våre vanntette sko som holder deg varm og trygg på føttene i Skandinavias varierte vintervær! De varmfôrede skoene er slitesterke med GORE-TEX-membran samtidig som de tilbyr en utrolig behagelig og stabil passform med godt hæl grep og ekstra forsterkning rundt hæl- og tå området. Har glidelås på innsiden for enklere innstigning. Støvlene er kledd med en kraftig mesh-overdel med innside i et deilig GORE-TEX-fôr som gir deg og føttene dine maksimal pusteevne. TENACI KLO GTX er en av våre modeller med Swedish Grip, mønstrede yttersåler utviklet for våre skandinaviske vintre. Sålen er laget av gummiforsterket mønstret Phylon med innebygde pigger som gir deg et godt og sikkert grep på blant annet is og snø. Piggene er laget av herdet stål
kr 899,50 kr 1 799,00

jean paul

Vannavstøtende vinterstøvel som passer om du skal på tur eller hverdagsbruk Hiking-inspired design med solide metal eyelets og hooks. Overdel i bevegelig og stilren PU Nubuck. Skoen er foret med deilig varmt fleece fór, og ekstra for i kragen.
kr 649,50 kr 1 299,00

ecco byway Tred

kr 999,50 kr 1 999,00

swims

kr 1 649,50 kr 3 299,00

Filter by:

Clear All
banner