FRI FRAKT OVER 499,-
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Fritid

Se som Grid Liste
Sorter etter

Adidas

En lett terreng sko til dame med GORE-TEX® membran som gjør skoen vanntett. En Traxion-yttersåle gir sikkert grep, uansett terreng.
kr 1 399,00

Adidas

En lett, ankelhøy terreng sko til dame med GORE-TEX®-membran. Skoene har en lett og teknisk design med en slitesterk overdel i mesh. En Traxion-yttersåle gir sikkert grep, uansett terreng.
kr 1 499,00

Adidas Cloudfoam Racer TR

En moderne sko med tøffe røde detaljer. Overdel av lett og pustende mesh materiale. Cloudfoam-sålen gir god demping gjennom hvert steg.
kr 799,00

Adidas Run 70s

En løpe inspirert sko som er designet med en totonet, strikket overdel og tekstilfôr, for fleksibel komfort hele dagen. 3-Stripes i TPU og en yttersåle i gummi.
kr 799,00

Adidas Stan Smith

Tilbake i tiden vant Stan Smith stort på tennisbanen. Skoen som bærer hans navn har vunnet gatene helt siden den gang. Disse skoene fanger den essensielle stilen til originalen i 1972, med det minimalistiske skinndesignet og det rene utseende som alltid har vært kjennetegnet.
kr 900,00

Adidas Ultimamotion Grey/Peach

Disse skoene kombinerer en sokkelignende overdel i mesh, med et snøresystem som lar deg justere passformen. Pull-on-stilen har en passform som er spesialdesignet for damer, og myk demping som holder føttene dine komfortable hele dagen.
kr 999,00

Filter by:

Clear All