Fri frakt over 499,- | tlf. 47 47 79 98
Filters
Søk
banner

Hva er GORE-TEX?

Komfort handler om bekledning

Optimal beskyttelse – under alle værforhold

I kaldt og vått vær, og på underlag som grus, stein og asfalt har føttene dine så å si ingen naturlig beskyttelse. Så snart de blir for kalde eller for varme er det ubehagelig, og dette kan være potensielt helseskadelig. GORE-TEX-sko kombinerer varig vanntetthet og maksimal pusteevne, og tilbyr dermed en optimal beskyttelse for dine føtter. GORE-TEX-membranens mikroporøse struktur er vannavvisende samtidig som den lar svette fra føttene dine slippe ut. Måten dette er mulig er at vanndråpene er 20 000 ganger større enn porene i GORE-TEX-membranen, mens vanndampmolekylene er 700 ganger mindre enn porene. Dette lar svette slippe ut, mens vanndråper holdes ute. Dermed holder føttene seg varme og tørre, og du er i godt humør.

GORE-TEX-sko kommer i flere varianter til forskjellig bruk. Vi har flere merker som leverer sko med GORE-TEX, her er noen av dem:

 

ZEROºC har tatt skoverden med storm. Med tanke på både mote og funksjon er ikke det så rart. ZeroºC-joggeskoene er inspirert av hovedstaden vår Oslo, og passer perfekt til skandinaviske klima- upålitelig vær bør aldri hindre deg.

 

Barnesko fra Superfit - perfekt passform og overlegen kvalitet kombinert med moderne design

De små legger stor vekt på et kult utseende når de velger sko. Superfit tilbyr høy komfort og passform til barn i alle aldre og med moderne design. Skoene skal ikke bare se bra ut, de må også tåle de ulike eventyrene som årstidene som tilbyr. Superfit utvalget tilbyr flotte modeller som scorer med sporty designelementer og funksjonalitet. Superfit kolleksjonen inneholder alle typer sko, fra de første «lære og gå skoene», sandaler, tøfler, joggesko, vintersko og goretex. Superfit er et sikkert valg når man ønsker en god sko til sitt barn. Superfit er et skomerke fra Østerrike med lang erfaring med å lage sko til barn.

Ecco – et merke som står for kvalitet, komfort og eleganse. Lidenskapen for godt håndverk er fokuspunktet og motivasjonen for å skape fantastiske sko.

Ecco legger stor vekt på komfort når de lager sko. Ecco er et av de ledende merkene i verden når det gjelder innovativt og behagelig fottøy for både kvinner, menn og barn. Skoene skal ikke bare se bra ut, de må også tåle de ulike eventyrene som årstidene tilbyr. Ecco utvalget tilbyr flotte modeller som scorer med sporty designelementer og funksjonalitet. Ecco kolleksjonen inneholder alle typer sko, fra de første «lære og gå skoene», sandaler, joggesko, vintersko og GORE-TEX. Ecco er et dansk skomerke med lang erfaring med å lage sko. I dag eier Ecco garverier i flere land, bl.a Nederland, Thailand, Indonesia og Kina. Læret Ecco produserer brukes ikke bare til Ecco-sko. Læret blir solgt til andre deler av motebransjen, sportsindustrien og til og med til bilindustrien.

 

 

 

Legg igjen din kommentar
Categories
Bloggarkiv